JNE

Een pakket of document afgeleverd op dezelfde dag als vertrek binnen Europa of de volgende dag in bijna alle grote steden in de rest van de wereld? Ook in het weekend of op feestdagen?

De grote koeriers/express bedrijven geven een prima service, maar zitten vast in hun eigen systeem. En dat is maandag tot en met vrijdag ophalen tussen 08:00 en 18:00 en leveren dan binnen Europa de volgende dag af en in de rest van de wereld in 2 tot 4 dagen.

Prima, maar wat doet u als uw zending pas in de avond klaar is en de volgende dag waar ook in Europa afgeleverd moet worden?  Of op zaterdag of zondag pas klaar en u wilt dit op maandag afgeleverd hebben in bijvoorbeeld, New York, Seoul, Singapore Kuala Lumpur of Dubai? Of in het weekend of op een feestdag?

JNE is 1 tot 3 dagen sneller en levert ook in het weekend of feestdag af. Zowel documenten voor advocaten, banken, notarissen etc. als voor ‘spare parts’ in de scheepvaart/offshore, machinebouw, hightech of automotive industrie.

Directeur Ben Hofs is een broker / makelaar met meer dan 40 jaar ervaring in deze branche. Hij heeft in de loop der jaren in zowel Azië als in Europa in verschillende landen gewoond en gewerkt en biedt bovenstaande service nu ook in Vlissingen aan.