Lekkerder bij de boer

Huurt een kantoor bij Dockwize

Wat doet je bedrijf?

Met mijn bedrijf Mark King Online ontwikkelen wij het platform Lekkerder bij de Boer; de online wegwijzer naar verse producten van boerderijwinkels in Nederland. Bedacht in 2016, stekken gestoken in 2019 en live gegaan in april 2020. 

Lekkerder is een Zeeuwse startup dat mee heeft gedaan aan het Kickstart-programma van Dockwize in 2019.

Via het platform kunnen consumenten eenvoudig op een kaart zien waar in de buurt boerderijverkooppunten zijn. Naast een omschrijving van de winkel, vindt de consument informatie over het aanbod en de openingstijden. Bovendien wordt met één druk op de knop de route naar het verkooppunt uitgestippeld. Zowel de eigenaar van de boerderijwinkel als mensen die een adresje weten, kunnen een boerderijwinkel aanmelden.

De apps en site van Lekkerder bij de Boer krijgen in de komende periode nog meer functionaliteiten. Met als doel het de consument zo makkelijk te maken dat een bezoekje aan de boer onderdeel wordt van de dagelijkse of wekelijkse boodschap. Een kwestie van zoveel mogelijk drempels en belemmeringen wegnemen.

Dat geldt ook voor de boer. Daar zijn we gereedschappen voor aan het ontwikkelen. Zodat onze online wegwijzer naar verse producten uit de regio, het de boer makkelijk maakt de lokale bevolking en toeristen over de vloer te krijgen. En dat met de consument een langdurige relatie wordt opgebouwd.

Waarom huur je bij Dockwize?

De weg naar Dockwize was snel gevonden. Vanwege de deelname aan Kickstart was ik maandenlang kind aan huis. Tijdens het kennismakingsrondje begin 2019 maakte een ruimte indruk; B5, achter de receptie. Het industriele, de historie van het oude PZEM gebouw met de ijzeren balken spraken mij heel erg aan. Tegen Evelien vertelde ik, dat als ik een kantoor zou betrekken, ik in dat kantoor zou willen. Vanwege de reeds genoemde argumenten, maar ook omdat het de coolste (leest meest koele) plek van het gebouw is. En de rest is geschiedenis.

Wat vind je van Dockwize?

In Dockwize vind je een smeltkroes aan disciplines en (jonge) talenten. Ik huur het kantoor samen met Norman van der Mull van Webchimp. Hij is gespecialiseerd in front end development van sites en apps. Daarnaast is hij grafisch vormgever. Zelf spits ik mij met mijn bedrijf toe tot online strategie en marketing. Dus we vullen elkaar mooi aan. Ook heb ik een mooie samenwerking met een talentvolle programmeur, ook een ‘bewoner’ van Dockwize; Jordy Sinke. Hij is o.a. bezig met de ontwikkeling van de apps van Lekkerder.

De ondersteuning vanuit Dockwize is perfect. Het is een warm bad waar je in terecht komt. Ze helpen je op allerlei vlakken, geven gevraagd en ongevraagd advies. Dockwize is DockWijs. Er zit veel kennis en kunde die je als ondernemer verder helpt. Daarnaast leent deze omgeving zich uitstekend om te netwerken maar ook gezellig samen te lunchen.

Locatie

Kom gezellig een keer langs. We vertellen je graag alles over Lekkerder bij de Boer. Daarnaast helpen Norman en ik je graag verder met  je online vraagstukken.

Kantoor B5 (direct achter de receptie)