Omnia Labs

Huurt een kantoor bij Dockwize

Omnia Labs ontwikkelt digitale producten om mensen te helpen groeien, zowel persoonlijk als in hun business. Door goed te luisteren naar onze klanten en het non-stop verbeteren van onze producten, creëren we de beste ervaring voor onze gebruikers. We werken momenteel aan Lifedash (lifedash.co); een dashboard om je meest gebruikte gegevens in één overzicht te kunnen zien, van volgers tot inkomsten.

Ook hebben we een mobiele app Mood (usemoodapp.com) waarmee kan worden bijgehouden hoe je jezelf voelt en kun je reflecteren op je dag om meer zelfbewust te worden en te groeien.

Waarom Dockwize?

Met Omnia Labs werken we online aan onze producten. Vanuit huis werken is makkelijk, maar ik (Jordy) was op zoek naar een leuke en inspirerende plek om mijn producten verder te ontwikkelen. Dockwize was hiervoor een goede keuze.

Binnen Dockwize heb ik al veel nieuwe mensen ontmoet en de sfeer is heel fijn. Ik zie er naar uit om de komende tijd nieuwe contacten te leggen en veel dingen te leren van de andere ondernemers is Dockwize.

Waar te vinden? 

Kantoor 41-B8