PixelPlay

Huurt een kantoor bij Dockwize

Over PixelPlay

Goed idee; PixelPlay! Wij zijn een creatief bureau, opgericht door grafisch ontwerper Alexander de Groot. Samen met projectmanager René Kalverboer breiden wij PixelPlay verder uit. We kennen elkaar van de lagere school. De afgelopen 40 jaar zijn we met elkaar meegegroeid. Onze collaboratie is ontstaan uit de samenwerking van beide ondernemingen. Juist omdat wij beiden zo verschillend zijn, vullen we elkaar goed aan.

Wij zijn gespecialiseerd in grafische vormgeving. Dat wil zeggen: ontwerpen, personaliseren en beletteren van o.a. huisstijl, promotiemateriaal en relatiegeschenken. Met onze nieuwe lasersnijder kunnen wij diverse materialen zoals hout en kunststof graveren en snijden.

Waarom huur je bij Dockwize?

Het idee van Dockwize was al enige jaren bij ons bekend. Omdat we met de aanschaf van de lasersnijder uit onze werkplek gegroeid waren en Alexander met zijn gezin naar Vlissingen verhuisde, bleek een loods bij Dockwize de juiste plek om ons verder te kunnen ontwikkelen.

Over het concept

Wij ervaren Dockwize als een erg inspirerende plek. Er hangt een gezonde, toegankelijke ondernemerssfeer met veel fijne voorzieningen. Daarom zijn wij ervan overtuigd op deze plek ons bedrijf te kunnen laten groeien en een webshop met onze producten te kunnen realiseren.

Locatie

Wij zijn gevestigd in Loods 13c aan de Voltaweg.