Sea Commerce

Sea Commerce ontwikkelt e-commerce software voor startups en het mkb. De sterkte kant van Sea Commerce is het bedenken, ontwikkelen en uitrollen van online concepten en de integratie ervan in bestaande werkprocessen. Hiervoor zijn in de meeste gevallen specifieke modules of koppelingen nodig. Doordat Sea Commerce alle software in eigen beheer ontwikkelt kan de software snel worden geïntegreerd.

Ben je een bedrijf met een goed idee en wil je weten of dit idee aanslaat? Dan wil je zo snel mogelijk een proof-of-concept online zetten. Sea Commerce kan je hierbij helpen. Als we geloven in je idee kunnen we mee investeren door te werken op basis van commissie. Hierdoor ontstaat een bijzondere win-win samenwerking.

Sea Commerce ontwikkelde in zijn 3-jarig bestaan een hardloopconsultsysteem met webshop koppeling voor Koole Sport, een online versplatform met route optimalisatie voor lokale versbedrijven (Vers op Walcheren) en een B2B-platform voor Skate-dump.com.

Sea Commerce heeft ervaring met het opzetten en uitrollen van online concepten. Vers op Walcheren is inmiddels een bekend online versplatform voor lokale versbedrijven. Eind 2016 is deze startup verkocht en ligt de focus op nieuwe concepten, in eigen beheer of voor startups!