SeaNexus

Huurt een kantoor bij Dockwize

SeaNexus en haar 100% SeaNexus International bv vervaardigen en ontwikkelen een platform structuur voor het verbouwen van Zeewier op open water alsmede een aangepast systeem voor de teelt dicht aan de kust. Daarnaast ontwikkelen zij verschillende andere onderdelen in de keten van Zeewier teelt en toepassingen zowel in het proces voor als na de teelt.

Na een lange periode van onderzoeken en testen bij verschillende binnen- en buitenlandse universiteiten is sinds midden 2019 de stap gezet om de platformen op zee te gaan plaatsen in binnen- en buitenland en samenwerkende partijen aan te laten sluiten.

Waarom huur je bij Dockwize?

SeaNexus heeft verschillende vestigingen en heeft voor de verschillende onderdelen ook verschillende ideale locaties. Voor de doorontwikkeling en het realiseren van de platformen en dus teeltlocaties, is Zeeland de ideale uitvalsbasis. De ruimte, toegang en vooral de omringende kennis op dit gebied zijn in en rondom Dockwize maximaal aanwezig.

Over het concept

Op gebied van de sfeer, mensen en activiteiten op de locatie zijn wij zeer te spreken. Waar wij bij zijn en gebruik van maken is prima geregeld. Wij zien de behoefte tot groei overal in terug.

Locatie

Kantoor A10