Studio Mitt

Huurt een loodsunit bij Dockwize

Studio Mitt is in het voorjaar van 2019 opgericht door Kayleigh en Imre Schaafsma. Studio Mitt houdt zich voornamelijk bezig met animatie & illustratie, maar ook grafisch ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Zowel gericht op de zakelijke als particuliere markt. Het grootste project waar de studio nu aan werkt betreft een project in de zorg, met als doel de angst van kinderen tijdens medische trajecten te verminderen, waarbij het project ondersteuning biedt van begin tot eind, van thuis tot ziekenhuis en terug. Door middel van een pakket hulpmiddelen, een combinatie van visualisatie en entertainment, met begeleiding in het gebruik ervan. Een buddy die het kind aan de hand neemt tijdens zijn reis door het behandelingstraject.

Waarom een loodsunit bij Dockwize?

De sfeer binnen Dockwize spreekt ons erg aan, het is warm en uitnodigend. Vol met ondernemende mensen, met kennis en de mogelijkheid om elkaar te versterken door het delen van die kennis en het vergroten van je netwerk. Een omgeving waarin je gestimuleerd en geinspireerd wordt en waarbij je ook terug kunt geven.

Lees ook:

Om project Beertje Oso van Studio Mitt goed in de markt te zetten volgden Kayleigh en Imre Schaafsma het  Acceleratorprogramma.

Locatie

Voltaweg 13D

Te bereiken via:

+31(0)6 55050656 (Kayleigh)
+31(0)6 30397127 (Imre)