SugarFam

Huurt een kantoor bij Dockwize

“Prikpennen, insulinepompen en glucosemeters; een collega met diabetes als grootste inspiratiebron.”

De missie van SugarFam is het leven van diabetespatiënten een stukje leuker maken en hoopt daarmee tegelijkertijd meer aandacht te creëren voor deze inmiddels grote groep patiënten in Nederland.

Veelal moeten diabetespatiënten insuline toegediend krijgen om gezond te blijven. Dit kan door het meermaal daags zelf inspuiten, maar ook door het dragen van een insulinepomp. Een van de leden van SugarFam is al achttien jaar diabetespatiënt en draagt dan ook zo’n pomp; de OmniPod.

Over SugarFam

SugarFam vindt dat dat anders kan. Iets wat je altijd op je lichaam draagt, je zelfs in leven houdt, er uit moet kunnen zien zoals de patiënt dat wil. Hoe? Covers voor de OmniPod! Stevige, herbruikbare hoesjes in allerlei kleuren en printjes om zo de pomp van medisch apparaat om te toveren tot accessoire.

Zo is er voor ieder wat wils; subtiele huidskleuren om de pomp minder te laten opvallen of juist een knalkleur die bij je outfit past. Toffe printjes om je OmniPod te veranderen van iets waar je je voor schaamt naar een accessoire om trots op te zijn!

SugarFam wil hiermee ook meer aandacht creëren voor diabetes en wat daarbij komt kijken; van iedere verkochte cover wordt er direct een deel afgedragen aan het DiabetesFonds.

Lees ook: