Terra Inspectioneering B.V.

Huurt een loodsunit bij Dockwize

Terra Inspectioneering B.V. doet visuele inspecties en diktemetingen met drones. Onze specialiteit is de inspectie van industriële, gevaarlijke en besloten ruimten, zoals opslagtanks, boilers, fornuizen, ovens, schoorstenen, pijpleidingen en meer. Terra Inspectioneering B.V. heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld om op basis van ultrasone technologie diktetests uit te voeren op staal. Inspectiegegevens worden gedeeld via een innovatief cloud gebaseerd 3D-model van het inspectieobject. Het 3D-model wordt gebruikt om inspectiegegevens te positioneren, zodat de eigenaar gemakkelijk weet welke data waar is opgenomen.

Wij werken voor alle bekende namen uit de procesindustrie, zoals VOPAK, Exxon Mobil, Total, BP, Shell, etc, etc. Ons werkveld is met name de Rotterdamse en Antwerpse haven, maar steeds vaker weten internationale klanten ons te vinden.

Terra Inspectioneering B.V. is onderdeel van de Japanse Terra Group, het grootste industriële drone bedrijf ter wereld. Terra heeft in 2019 de Europese drone hero contest gewonnen, is opgenomen in de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland en is genomineerd voor de Zeeuwse Emergo innovatieprijs. 

In de loods produceren wij onze UT drones die wereldwijd worden gedistribueerd aan internationale partners.