Y-Logic

Sinds de zomer van 2017 heeft Sjoerd de Jongh met zijn bedrijf Y-Logic intrek genomen in Dock. Hij huurt hier een werkplek.

Het bedrijf Y-Logic is een projectbureau en richt zich op duurzaamheid, mobiliteit en logistiek. Zo voert het bedrijf inmiddels al diverse opdrachten in deze thema’s uit voor o.a. Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences en Gemeente Veere.

Sjoerd raakte al voor hij een eigen bedrijf startte, bekend met Dock. In zijn vorige baan als projectmanager bij Impuls Zeeland, kwam hij geregeld met deze innovatiehotspot voor startups in aanraking tijdens de regelmatig georganiseerde bijeenkomsten en samenwerkingen.

De dynamische omgeving waar zich een groot netwerk bevindt, gaf voor hem de doorslag gelijk bij de opstart van zijn eigen bedrijf te kiezen voor een werkplek in Dock. 

Kenniswerf Deelauto

Sjoerd heeft een elektrische auto die hij op de Kenniswerf beschikbaar stelt. Hij is op zoek naar meer gebruikers die de auto met hem willen delen. Via een online systeem kun je de auto localiseren, reserveren, openmaken en betalen. Kijk hier voor meer informatie over de Kenniswerf Deelauto.