Dockwize

Your innovation hub

We zijn er voor degene die vernieuwt. Voor wie uitziet naar een volgende stap. Veranderen zie je als de basis voor groei en innovatie het bestaansrecht naar de toekomst. Klaar voor de economie van morgen. Een Zeeuwse economie, want innoveren doe je samen.

Het  is  belangrijk  dat  er  een  verbinder  is  die  de  kortste  route  biedt naar de juiste connecties, kennis en mogelijkheden. Een broedplaats voor ideeën, waar startups een succesvolle start maken, onderwijs en bedrijfsleven  samenkomen,  innovatief  ondernemerschap  wordt  aangejaagd  en  waar bedrijven klaargestoomd worden voor de toekomst.

Wij  bieden  programma’s  aan  voor  studenten,  startups  en  innovators. Zorgen voor huisvesting, een thuisbasis van waaruit (jonge) ondernemers kunnen groeien. We organiseren matchevents om het netwerk te verbinden en te versterken. We kennen de snelste weg naar financiering en zien onderzoek en onderwijs als een hulpmiddel bij vooruitgang. Zo zijn we graag de versneller in de route naar innovatie en vernieuwing.

Founding partners
HZ University of Applied Sciences, NV Economische Impuls Zeeland en Provincie Zeeland

Check de trailer en ontdek wat we doen!