Accelerator

Ben jij klaar om de markt op te gaan met een gevalideerd(e) product of dienst? Is jouw innovatie schaalbaar en heb je klanten? Doe dan mee aan het Accelerator programma en breng je product of dienst versneld naar de markt! 

Waarom?

Het Accelerator programma brengt jouw onderneming in de ideale leeromgeving om te groeien. Je werkt in het programma aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid je onderneming voor op opschaling en financiering.

Deelnemers waarderen dit programma gemiddeld met een 8,6!

Social Enterprises

Het Accelerator programma kan worden uitgebreid met een Impact bouwblok. De aanvulling is bedoeld voor ondernemers die hun product of dienst succesvol in de markt willen zetten met een positieve sociale impact en een structureel verdienmodel. We gaan tijdens dit bouwblok dieper in op de stakeholdersanalyse en het meten van impact.

Wat levert het programma mij op?

Omgeven door gelijkgestemde ondernemers, ervaren mentoren, experts en bewezen tools en methodieken, werk je binnen een afgebakende tijd naar:

  • de eerste opschaling van product of dienst
  • investorreadiness (klaar voor investeringen)
  • realiseren van een klantvolume boost, versnelling naar de markt
  • een sterke pitch voor investeerders

Meer informatie en inschrijven

Interesse in de Accelerator? In het najaar draaien we dit programma opnieuw. Schrijf je in via het online formulier of neem contact op met Cindy Cats (zie programmateam) voor meer informatie. Voordat je definitief wordt toegelaten toetsen we door een intakegesprek of je aan de toelatingseisen voldoet.

Partners

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Dockwize, Sociale Innovatie Zeeland, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Rabobank Foundation, SWVO, KNHM Participaties/ KNHM afdeling Zeeland, Stichting ZIGZAG, HZ University of Applied Sciences en Provincie Zeeland.

Card image cap

Details

Van startup naar business

  • november 2019

€ 2.495,- ex. btw, per startup

Partners


Programmateam

Marlon Baarends

Manager Startup- en Innovatieprogramma's

Dockwize

Imro Wong

Programmamanager

Dockwize

Arne Hulstein

Programmamanager

Dockwize

Jeroen van Oijen

Business Coach

Dockwize

Cindy Cats

Programmacoördinator

Dockwize