Impact Accelerator

Heb jij een social enterprise met een gevalideerd(e) product of dienst? Is jouw sociale innovatie schaalbaar? Wil jij je product of dienst versneld naar de markt brengen? Doe dan mee aan de Impact Accelerator!

Waarom?

Het Impact Accelerator programma brengt jouw social enterprise de ideale hands-on leeromgeving om te versnellen. Alles gericht op maximale maatschappelijke impact, innovatieve businessmodellen en voldoende inkomsten uit de markt.

Voor wie?

Het Impact Accelerator programma is een vervolg op de Impact Bootcamp en Impact Kickstart en is bedoeld voor social enterprises.

  • Je hebt je product of dienst gevalideerd
  • Je hebt een schaalbaar businessmodel en ook de ambitie om op te schalen
  • Je hebt een verdienmodel waarbij je niet afhankelijk bent van subsidies

Hoe werkt het?

Omgeven door gelijkgestemde sociale ondernemers, ervaren mentoren, experts en bewezen tools en methodieken tot ieders beschikking, werken de deelnemers binnen een afgebakende tijd naar acceleratie van de meest kansrijke social enterprises. De bouwblokken waarbij de focus ligt tijdens het accelerator programma zijn marketing, investor readiness en voorbereiden voor opschaling.

Wat levert het programma mij op?

  • Aan het einde van de rit is je product of dienst klaar voor de eerste opschaling.
  • Je hebt een klantvolume boost gerealiseerd, je bent versneld op de markt
  • Je social enterprise is klaar voor investeringen

Meer informatie?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de Impact Accelerator kun je je opgeven voor een informatiesessie. Tijdens deze sessie krijg je meer uitleg van de programmamanager en coach(es) over de opzet van het programma. Voordat je definitief wordt toegelaten toetsen we door een intakegesprek of je aan de toelatingseisen voldoet.

Partners

De Social Impact programmalijn wordt mogelijk gemaakt door Dockwize, Sociale Innovatie Zeeland, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Rabobank Foundation, SWVO, KNHM Participaties, HZ University of Applied Sciences en Provincie Zeeland.

Card image cap

Details

Van startup naar business

  • Maart 2019

€ 1.750,-per startup

Partners


Programmateam

Marlon Baarends

Manager Startup- en Innovatieprogramma's

Dockwize

Imro Wong

Programmamanager

Dockwize

Arne Hulstein

Programmamanager

Dockwize

Jeroen van Oijen

Business Coach

Dockwize

Cindy Cats

Programmacoördinator

Dockwize