Startup Bootcamp

Dé workshop voor innovatieve ondernemers

Tijdens deze 12-uur durende workshop ga je in één dag direct zelf aan de slag met bewezen tools en methodes voor het uitwerken en lanceren van bedrijfsideeën. Je komt erachter hoe je toetst wie de doelgroep is en of een oplossing aansluit bij de wensen en behoeften van die groep; een dynamisch proces waarbij continu meten en bijsturen essentieel is. Deze workshop is de ideale manier voor een eerste interactieve kennismaking met het vinden van een markt voor vernieuwende ideeën. Ben jij klaar voor het ondernemersavontuur?

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap. De achtergrond van deelnemers varieert van technisch/technologisch (development, engineers, design) tot business (marketing, finance, juridisch). Heb je een concreet idee of wil je proeven aan het ondernemerschap? In beide gevallen kun je deelnemen aan de Bootcamp. Je kunt je zowel alleen inschrijven of als team. De bootcamp zelf vindt plaats in teams, dus wanneer je alleen inschrijft, zul je tijdens de dag een team vormen met andere deelnemers.

Hoe werkt het?

Je werkt in een team aan je eerste concept, overtuigende pitch, je verdienmodel en snelste manier om je startup daadwerkelijk te lanceren. In ieder team brengen de leden inspiratie, competenties en ambitie in. Omgeven door gepassioneerde ondernemers, mentoren, experts en bewezen startup tools en methodieken tot je beschikking, ontdek je waar je staat en welke hulplijnen je in kunt schakelen. Je hebt maximaal 12 uur de tijd om expertsessies bij te wonen, feedback op te halen bij coaches en al je deliverables op tijd in te leveren. Je hebt het Dockwize netwerk en de energie van de incubator die dag tot je beschikking. Aan het einde van de dag heb je je eerste businessmodel en een eenvoudig prototype en geef je een glansrijke pitch voor een jury. De bootcamp is een kansrijke opstap voor toelating tot het Kickstart programma.

Thema's Biobased/Circulaire impact en Biobased/Circulaire impact

Tijdens de bootcamp werken we met thema's. Deelnemers kunnen naast het reguliere programma een keuze maken uit twee thema's: Biobased/Circulaire impact en Biobased/Circulaire impact. Beide thema’s worden verder uitgediept in het programma door middel van expertsessies. Je kunt je keuze kenbaar maken via het aanmeldformulier (zie Deelnemen). Nog geen idee welke kant je op wil? Kies dan regulier.

Deelnemen

Op woensdag 27 november is de eerstvolgende workshop. Kosten bedragen € 50,- per deelnemer en is inclusief catering!

Meld je hier aan voor de Startup Bootcamp !

 

Meer informatie

Neem direct contact op met Cindy Cats (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Card image cap

Details

Dé workshop voor innovatieve ondernemers

  • 27 november 2019
  • 9:00 - 21:00 uur

€ 50,- inclusief catering Inschrijven

Programmateam

Marlon Baarends

Manager Startup- en Innovatieprogramma's

Dockwize

Arne Hulstein

Programmamanager

Dockwize

Cindy Cats

Programmacoördinator

Dockwize