Groeiprogramma

Maak je groeiambities waar

Heb jij de ambitie om fors te groeien met je onderneming? Check dan de video!

Wil jij groeien met je onderneming?

Wij gaan je helpen! Maar we doen dit niet alleen, maar met de crème de la crème van succesvolle Zeeuwse groeiondernemers. Tijdens het 2-jarig Groeiprogramma van Dockwize, bestaande uit twaalf tweedaagse sessies en tussentijdse intensieve begeleiding, dagen we samen de deelnemers uit om alles uit zichzelf te halen. En dat betekent niet alleen hard werken. Dat betekent vooral ook openstaan voor verandering, feedback en sparring. In het programma gaan we meteen praktisch aan de slag. Ondernemers die alles zelf denken te weten, niet exponentieel willen groeien of daar niet alles voor over hebben, horen in dit programma niet thuis. 

Download dan het programmaboekje van het Groeiprogramma voor gedetailleerde informatie en prijzen.

Onze ambassadeurs

  • Daniel Lodders, Saman Groep
  • Wouter de Vries, YourSurprise
  • Jaap Reedijk, FMJ Group
  • Pieter Joziasse, Medisol

Globaal programma

In de eerste 3 tot 4 maanden van het programma werk je aan (het opstellen, finetunen, toetsen en onderbouwen van) de strategie van je bedrijf en het startklaar maken van je organisatie. In de 9 maanden die daarop volgen moet de strategie tot in de haarvaten van de organisatie doorgevoerd worden én gaan leven bij alle medewerkers van het bedrijf. Hierbij profiteren deelnemers van de ervaringen van de ambassadeurs en het groeiprogrammateam. Bij de laatste 9 tot 12 maanden ligt de nadruk op borging, verdieping en klaarmaken voor de volgende groeifase en het op eigen krachten verder realiseren van strategie en groei. 

Download de programmaflyer

Wil je precies weten welke sessies aan bod komen tijdens het Groeiprogramma? Download dan het programmaboekje voor gedetailleerde informatie en prijzen.

Ook deelnemen? Overtuig ons met jouw pitch!

Ondernemers kunnen door middel van een korte pitch (video van max 3 minuten of PowerPoint van max 8 dia’s) een schot wagen op één van de plekken in het team van deelnemers. Met deze ondernemers gaan we gedurende 2 jaar in twaalf interactieve sessies samen aan de slag om hun ambities te verwezenlijken.  

Doe jij mee? Verwerk de volgende punten in jouw pitch of powerpoint:
• Stel jezelf voor;
• Vertel over jouw eigen groeiambitie;
• Geef aan waar jij nu staat;
• Vertel ons waarom wij jou moeten selecteren!

Upload hier jouw pitch!

Heb je vragen? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Card image cap

Details

Ons groeiprogramma is speciaal ontworpen voor ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau willen brengen. Door middel van persoonlijke coaching, praktische tools en inspirerende trainingen helpen we ondernemers om hun doelen te bereiken en hun bedrijf te laten groeien.

  • Start in voorjaar 2024

Inschrijven

Programmateam

Jaap Reedijk

Groeiambassadeur

Cindy Cats

Programmacoördinator

Imro Wong

Programmamanager

Nicola Telderman

Groeicoach

Arne Hulstein

Business Coach

Hans de Waard

Groeicoach

Wouter de Vries

Groeiambassadeur

Daniel Lodders

Groeiambassadeur

Pascal Kartan

Manager Ondernemersprogramma's