Groeiprogramma

Maak je groeiambities waar

Medio 2020 lanceert Dockwize een nieuw groeiprogramma waarin een aantal inzichten en ervaringen bijeenkomen: recentelijke groeisessies met 8 StartToGrow ondernemers; ’scaling up methode’; groeiversneller programma; Dockwize Accelerator en bovenal praktijk ervaring van ondernemers die groei ook daadwerkelijk gerealiseerd hebben!

MKB-bedrijven die hun eerst opzet hebben gerealiseerd, werk hebben voor een flink aantal medewerkers (indicatie ca. 5 – 25 fte), maar moeite hebben met de realisatie van hun verdere groei terwijl ze juist groeiambitie hebben, passen in het profiel voor een deelname aan het nieuwe groeiprogramma. Ook voor bedrijven die zeer snel groeien, is het programma zeer geschikt. Uit ervaring met de StartToGrow groeisessies bleek juist de mix erg goed te werken.

Op de hoogte blijven?
Wil jij, onder leiding van ervaren business coaches, de volgende groeistap maken? Laat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden van het Dockwize Groeiprogramma.

Card image cap

Details

Groeiprogramma in ontwikkeling

  • medio 2020


Programmateam

Marlon Baarends

Manager Startup- en Innovatieprogramma's

Dockwize

Imro Wong

Programmamanager

Dockwize

Jeroen van Oijen

Business Coach Expert

Dockwize

Cindy Cats

Programmacoördinator

Dockwize