Waarom meedoen?

English Categorieën Waarom meedoen? Aanmelden Over Smart Maintenance Labs Over KicMPi 

 
Deelname aan deze challenge biedt jou veel mogelijkheden om van jouw idee werkelijkheid én een succes te maken.

Deze challenge is voor jou 

Deze challenge is voor jou wanneer je de oplossing denkt te weten voor de genoemde uitdaging(en) van één of meer categorieën. Het maakt niet uit of je een groot gevestigd bedrijf, mkb’er, startup, engineer of student bent. Wel is het belangrijk dat je gevestigd bent in Zeeland of Brabant óf dat jouw project grote impact heeft in deze twee provincies. Ervaring in de procestechniek en industrie lijkt op het eerste gezicht een pré, maar misschien bewijs jij wel het tegendeel door onbevooroordeeld tegen de problematieken aan te kijken en alle betrokken partijen met creatieve oplossingen te verrassen. 

Kortom: iedereen die een oplossing weet of denkt te weten voor één of meer categorieën van deze non-entry challenge van Smart Maintenance Labs partners wordt met open armen verwelkomt. 

Subsidie

Voor het ontwikkelen van de prototypen van de volledige non-entry challenge is in totaal € 150.000 subsidie aanwezig. Een deel hiervan is dus beschikbaar voor de realisatie van jouw idee. De hoogte van de subsidie per deelnemer van de non-entry challenge vindt in overleg plaats en zal zijn op basis van 50/50: het benodigde budget voor de realisatie van het prototype wordt gevormd door 50% eigen inbreng en 50% subsidie.

Extra kennis en expertise in de ontwikkeling

Door deelname aan deze non-entry challenge van Smart Maintenance Labs partners krijg je de beschikking over de geavanceerde test- en ontwikkelfaciliteiten en actieve ondersteuning vanuit het netwerk van de partners. De betrokken advies- en onderwijsinstellingen, asset owners en onderhoudscontractoren dragen met hun expertise en faciliteiten graag bij aan jouw innovatie. Qua techniek, maar ook op het gebied van haalbare verdienmodellen en financieringsopties staan ze je bij. Samen ga je dit ontwikkelproject aan en vergroot je de kans op succes. Natuurlijk altijd in goed onderling overleg en met eerlijke en duidelijke contractuele afspraken over het eigenaarschap van de innovatie.

Succesvolle start dankzij enorm netwerk

Een belangrijke, zo niet de belangrijkste stap naar een succesvolle lancering van jouw innovatie in de markt. Via Smart Maintenance Labs partners ligt deze markt bovendien binnen handbereik. De betrokken partijen in dit grote netwerk zijn graag bereid jouw succesvolle innovatie via hun eigen netwerken onder de aandacht te brengen. Zo heb je een enorm bereik en grote kans op succes. Winnaars van de challenge ontvangen ondersteuning van Breda Robotics en Dockwize in hun doorontwikkeling.

•••

Klik hier om je aan te melden 

English versionAanmelden | Categorieën | Waarom meedoen? | Veelgestelde vragen | Perskit