Student Startup Bootcamp

Een Student Startup Bootcamp is een 8-uurs event waarin je samen met andere studenten wordt ondergedompeld in de startup scene. Tijdens een Bootcamp brengen we je in de ideale omgeving om innovatieve ideeën en samenwerkingsverbanden tot leven te laten komen. Alles gericht op actie, innovatie en de ideale leeromgeving.

Waarom?

Een groeiend aantal innovatieve startups onder aanvoering van een nieuwe generatie: dat is het doel van de Student Startup Bootcamp. Als toekomstige ondernemers van een Student Company, start jouw avontuur in de ideale leeromgeving van Dock. De bootcamp is een kansrijke opstap wanneer je de Student Kickstart als minor wil volgen

Voor wie?

De Student Startup Bootcamp is voor studenten die een Student Company aan het opstarten zijn. Om de ideegeneratie van de student companies een boost te geven is de Student Startup Bootcamp in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

Met je medestudenten uit je student company vorm je een team. Elk teamlid brengt inspiratie, competenties en ambitie vanuit zijn eigen opleiding in. Omgeven door mentoren, experts en bewezen startup tools en methodieken tot je beschikking, ontdek je waar je staat en welke hulplijnen je in kunt schakelen. Je hebt maximaal 8 uur de tijd om expertsessies bij te wonen, feedback op te halen bij coaches en al je deliverables op tijd in te leveren. Je hebt het Dockwize netwerk en faciliteiten van Dock die dag tot je beschikking. Aan het einde van de dag heb je je eerste businessmodel en een eenvoudig prototype en geef je een glansrijke pitch voor de jury.

Meer informatie?

Meer informatie over de Student Startup Bootcamp? Neem contact op met Marlon Baarends-Schroevers!

Card image cap

Details

Ideegeneratie & screening

  • Begin september

Deelname voor studenten is gratis

Partners


Programmateam

Arne Hulstein

BusinessFabriek

Cindy Cats

Programma support

Dockwize

Marjolijn Sponselee

Dockwize