Eat & Meet powered by... you?

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Claim nu een eigen Eat & Meet netwerklunch

Bedrijven kunnen een Eat & Meet sessie adopteren. Interessant? Ja, want hiermee steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Daarnaast zorgen wij voor de nodige exposure en branden we de lunch in jouw huisstijl. Je bent vrij om je eigen relaties uit te nodigen om lekker bij Dockwize te komen lunchen en netwerken. Samen zoeken we de ideale dinsdag voor je uit!

Elke partner van Dockwize krijgt een eigen Eat & Meet netwerklunch. Wil je alleen de lunch sponsoren dan zijn de kosten eenmalig: € 450,- excl. btw. 

Meer weten of direct je eigen Eat & Meet claimen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., community manager Dockwize. 

Over de Eat & Meet sessies

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.