Veelgestelde vragen

Home

1. Hoe worden aanmeldingen beoordeeld? 

De jury van de Innovatie Challenge beoordeeld de inzendingen en selecteert de teams die worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Challenge Weken. Dit doet zij aan de hand van het jury reglement. Bij afsluiting van het programma voor de Challenge Weken maakt de jury bekend welke oplossingen een voucher krijgen voor doorontwikkeling van hun project. 

2. Hoe kan ik mijn ingediende initiatief delen op social media? 

Basisinformatie over initiatieven wordt na aanmelding gedeeld op de website (naam, korte beschrijving en een foto). Initiatiefnemers kunnen deze informatie met anderen delen via het ‘delen’ icoontje op deze pagina. 

3. Ik heb problemen met het aanmelden van mijn initiatief, waar kan ik dit melden? 

Wanneer je technische problemen ondervindt bij het aanmelden van je initiatief kan je een email sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beschrijf in je mail goed wat er niet lukt of misgaat bij het indienen, zodat wij je goed kunnen helpen bij een oplossing.  

4. Kan een persoon of een team meerdere oplossingen aanmelden? 

Het staat initiatiefnemers vrij om meerdere oplossingen aan te melden voor de Innovatie Challenge. Wel kan er per initiatiefnemer maar een oplossing worden geselecteerd voor deelname aan de Challenge weken. 

5. Hoe worden de vouchers voor verdere ontwikkeling van oplossingen toegekend? 

In totaal is er een bedrag van € 30.000,- beschikbaar voor de beste oplossingen die deelnemen aan de Challenge Weken. Dat bedrag kan in een enkele of meerdere vouchers worden opgesplitst. De verdeling is afhankelijk van de kwaliteit van de voorgestelde oplossingen.  

6. Mag ik alleen deelnemen als ik in Zeeland woon?

Zeker niet. De challenge staat open voor iedereen uit Nederland die wil deelnemen met een oplossing voor Zeeland.

 

Klik hier voor een aanmeldingsvoorbeeld! 

 

 

Aanmelden |  Voorwaarden | Jury | Aanmeldingen | Deelnemers Challenge WekenWinnaars | Veelgestelde vragen | Perskit