Innovatiefinanciering

Op zoek naar innovatiefinanciering en begeleiding?

Een innovatief idee uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave. Daarom bieden wij innovatieve ondernemers met een idee of startup ondersteuning met financiering, begeleiding, netwerk en huisvesting. Zo krijgen ondernemers de meest kansrijke en snelle start van hun bedrijf. Je profiteert van een groot netwerk, fondsen, coaching, kennis en expertise vanuit de innovatiehotspot in Zeeland.

Kansen vergroten

Begeleiding naar financiering is erg belangrijk. Want succes bij kapitaalverstrekkers vraagt om ‘in het plaatje passen’. Niet alleen qua activiteiten, maar ook qua strategie en uitvoering. Zijn de plannen goed onderbouwd? Is het netwerk op orde? Is er voldoende managementervaring aan boord? Het speelt allemaal mee. Dus gaan we daarmee aan de slag. Zelf of door te verwijzen naar gespecialiseerde professionals. Zeeland Financial Matching vergoedt in veel gevallen de helft van de kosten voor een financieel specialist.

Begeleiding en coaching

Begeleiding en coaching is zijn verbonden aan een aantal fondsen. Hieraan zijn tevens een aantal programma's gekoppeld van startup tot groeiprogramma, ter ondersteuning bij het lanceren, vermarkten en laten groeien van innovatieve bedrijven. Dit loopt vanaf de idee-fase en lancering tot aan het versnellen van de vroege groei en opschaling met accelerator en scaleup programma’s.