Fondsen en subsidie

Voor innovatieve ondernemers die willen starten, groeien, innoveren en investeren

Ondernemen is lef hebben, je nek uitsteken en kansen grijpen. Het is succes hebben en uit je jas groeien. Op zoek gaan naar nieuwe producten en diensten. Op zoek naar nieuwe kansen en deze omzetten in successen.

De mogelijkheden

Impuls Zeeland ondersteunt ambitieuze ondernemers die binnen Zeeland willen investeren in duurzame en innovatieve ideeën. Ze bieden financiering en brengen je in contact met de juiste connecties bij andere fondsen en investeerders.

Zo beheren ze diverse fondsen (lening of participatie) met financieringsmogelijkheden van € 10.000,- tot € 2.500.000,- en zorgen dat jij je kansen optimaal benut! Ook zijn er verschillende vouchers die jou als ondernemer nét een stap verder kunnen helpen. Bovendien zijn ze het eerste aanspreekpunt voor een aantal Provinciale en Europese Innovatiesubsidies, zoals MIT-Zuid, OpZuidZeeland in Stroomversnelling en CrossRoads..

Snel weten of je in aanmerking komt voor begeleiding?

Doe de financieringscheck!

Zeeland Financial Matching voucher

Een Zeeland Financial Matching voucher geeft je een financiële bijdrage voor de aanschaf van materiaal, het ontwikkelen van een prototype of het inzetten van een expert. Hierdoor kun je jouw innovatie sneller realiseren.

Benieuwd of je voor deze voucher in aanmerking komt? Ga met ons in gesprek! Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..