Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

Weet jij wat je moet regelen op het gebied van AVG en privacyrecht? Kom en ontdek het tijdens de Eat, Meet & Learn op 24 september. Tijdens de Eat, Meet & Learn neemt Jan Faasse je mee langs de beginselen van de AVG en komen de registers en protocollen aan de orde die je, ook als kleine ondernemer, als sinds 25 mei 2018 moet hebben. Het is een misverstand dat je er met een privacypolicy op je website wel bent. Een privacy policy is slechts een verklaring hoe je intern de verwerking van gegevens van klanten en prospects hebt geregeld.

Na de presentatie weet je de ins en outs en kan je stappen maken in het veilig verwerken van persoonsgegevens. Begin voorafgaand met het invullen van de handige checklist, te downloaden via: https://faassejuridischedienstverlening.nl/wp-content/uploads/2019/02/AVG-Checklist.pdf.

 

Zien we jou ook? Vul de checklist van te voren in en neem hem mee naar de Eat, Meet & Learn! Aanmelden kan via de onderstaande link

Meld je nu aan!

 

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

 

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

 

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

 

•••

 

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Aanmeldformulier Eat & Meet & Learn Januari 2024

Zet gegevensverzameling om in een ervaring met Typeform. Maak prachtige online formulieren, enquêtes, quizen, en nog veel meer. Probeer het gratis.

Card image cap

Details

Weet jij wat je moet regelen op het gebied van AVG en privacyrecht? Kom en ontdek het tijdens de Eat, Meet & Learn op 24 september.