Eat, Meet & Learn

Eat, meet & learn: netwerken, lunchen en leren van 12.00 tot 13.00 uur

Tijdens deze Eat, Meet & Learn leer je alles over hoe je ervoor zorgt dat je algemene voorwaarden juridisch helemaal dichtgetimmerd zijn. Gülsüm Akkaya-Yilmaz & Fabiènne Tielemans van Justion advocaten staan klaar om je hierin bij te spijkeren.

Het hebben van waterdichte algemene voorwaarden is super belangrijk, ongeacht de grootte of branche van je bedrijf. Tijdens deze sessie krijg je praktische tips om ervoor te zorgen dat jouw algemene voorwaarden up-to-date zijn en voldoen aan de laatste wetgeving.

Maar er is meer! Tijdens de lunch kun je ook andere ondernemers, studenten en professionals ontmoeten. Een topkans om contacten te leggen en te leren van andere ondernemers.

Kom je ook? Wij hebben er zin in en zien je graag op 26 september om 12:00 uur bij Dockwize!

Meld je nu aan voor deze Eat, Meet & Learn

 

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

Zijn jouw algemene voorwaarden waterdicht? Tijdens deze Eat, Meet & Learn vertellen Gülsüm en Fabiènne van Justion advocaten je alles over goede algemene voorwaarden (aanmelden vereist).