Programma's

Een innovatief idee uitbouwen tot een rendabel en snel groeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave. Daarom bieden we ondernemers ondersteuning passend bij hun ontwikkelfase. De afgelopen jaren hebben al 800 deelnemers één van onze programma's doorlopen.

Ben jij de volgende?

Maak je interesse kenbaar via het vrijblijvende formulier en wij nemen contact met je op om een passend programma voor je te vinden!

Innovatieve startup

Ben jij ondernemer en op zoek naar ondersteuning voor ideegeneratie of het lanceren van jouw innovatieve idee? Je product of dienst versneld naar de markt brengen of jouw innovatie toepassen om vraagstukken van andere organisaties op te lossen?

Programma's Alle programma's

Ondernemende student

Ben jij een student en heb je een innovatief bedrijf of idee en ben je op zoek naar ondersteuning? Of wil je jouw ondernemersvaardigheden inzetten voor innovatieve vraagstukken?

Programma's Alle programma's

Innovatief MKB

Ben jij een MKB-er en wil je nieuwe producten of diensten op de markt zetten? Binnen je eigen bedrijf innoveren of meedenken met innovatieve vraagstukken van andere bedrijven?

Programma's Alle programma's

Corporates

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe manieren om producten en diensten te verbeteren? Staat jouw organisatie open voor innovatie en investeren in de toekomst?

Programma's Alle programma's