Event organiseren

Samen bereiken we meer.

Dockwize organiseert tientallen kennis- en netwerkevents per jaar. Waar krachten te bundelen zijn, gaan we samenwerking graag aan. Want waarom dingen dubbel doen? Heb je een idee voor een gezamenlijk event gericht op innovatie en/of ondernemerschap? We realiseren het graag met jou! 

Dockwize faciliteert nu ook webinars

Vanwege de pandemie en de lockdown moet je als ondernemer andere manieren bedenken om je doelgroep te bereiken. Digitalisering werd daardoor ineens noodzakelijk en veel ondernemers zien zelfs nu dat de combinatie van on- en offline voorlopig zal blijven. Events en bijeenkomsten worden veelal digitaal aangeboden in de vorm van webinars. Maar in praktijk lijkt dit toch makkelijker gezegd dan gedaan; je wilt tenslotte ook professioneel voor de dag komen. Vanuit ons netwerk komt daarom steeds vaker de vraag of wij vanuit Dockwize dergelijke online events op een professionele wijze kunnen faciliteren.

Om aan de vraag uit ons netwerk te voldoen en events te kunnen blijven faciliteren vanuit Dockwize, bieden we nu ook webinarpakketten aan bij gebruik van onze vergaderruimtes. Meer weten? Check hier alles over onze webinarpaketten.

Eventlocatie

Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden: van besloten bijeenkomsten en brainstormsessies tot groter opgezette vergaderingen, kennisessies en evenementen. Bekijk de vergaderzalen hier.