Get Unlocked | The Food Edition

Met het innovatie-event Get Unlocked | The Food Edition op 18 juni 2024 trappen Dockwize, FoodDelta Zeeland en Impuls Zeeland een innovatiebeweging af waarmee we de voedseltransitie in Zeeland willen versnellen en Zeeland ‘unlocken’ voor innovatie op (inter)nationale schaal. 

READY, SET, INNOVATE!

Tijdens dit innovatie-event brengen we een programma boordevol innovatie, slimme oplossingen in de foodsector en inspirerende sprekers en activiteiten. Hier komen ondernemers, studenten en overheden samen om met elkaar impact te maken in de foodsector en Zeeland op de (inter)nationale kaart te zetten. Bekijk ook eens de aftermovie van Get Unlocked | The Energy Edition, het innovatie-event wat we vorig jaar op het thema energie organiseerden. 

"Innovatie-events zoals Get Unlocked brengen de schakels in de voedselketen samen, waar vernieuwende ideeën gedijen en de toekomst van de voedselindustrie wordt gevormd." 

Wilfred van Elzakker, FoodDelta Zeeland

LET’S GET UNLOCKED

We zien een groeiende vraag naar innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel en energie om complexe transities te versnellen. Dit vergt een vernieuwende aanpak van zowel bedrijven als de kennis- en overheidsinstellingen. Get Unlocked is het innovatieplatform van Dockwize waar we ons samen met ondernemers, studenten en overheden inzetten om belangrijke transities op het gebied van water, energie en food te versnellen. Dit doen we o.a. door uitdagers en oplossers samen te brengen in challenges, het organiseren van spraakmakende events en verrassende connecties en het faciliteren van innovatieve projecten in Innovatiepunt de KAAP.  

GET ON BOARD

Foodondernemers, kennisinstellingen en andere professionals kunnen ook deel uitmaken als partner aan het Get Unlocked innovatie event. Wil je concreet met de bezoekers van het event aan de slag, dan is er de mogelijkheid om een subsessie (experience) te organiseren. Heb je zelf oplossingen of ideeën om de voedseltransitie te versnellen en wil je die demonstreren, dan is een plekje op het Waarmakerspaviljoen misschien wat voor jou. Bekijk hier alle mogelijkheden om deel te nemen. 

GET YOUR TICKET NOW!
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.getunlocked.nl. Hier vind je ook de challenges van Dockwize.

Card image cap

Details

Met het innovatie-event Get Unlocked | The Food Edition op 18 juni 2024 trappen Dockwize, FoodDelta Zeeland en Impuls Zeeland een innovatiebeweging af waarmee we de voedseltransitie in Zeeland willen versnellen en Zeeland ‘unlocken’ voor innovatie op (inter)nationale schaal.