Juridisch en fiscaal spreekuur

Derde dinsdag van de maand •  13:00 - 14:00 uur • Partnerruimte Dockwize

Het initiatief vindt voor de eerste keer plaats op dinsdag 21 januari van 11.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 14.00 uur bij Dockwize in Vlissingen. Ondernemers die innoveren en/of groeien krijgen vaak ook te maken met juridische en fiscale vraagstukken. Tijdens het spreekuur is het mogelijk om hier antwoord op te krijgen. 

Juridische vraagstukken

Notaris Cindy Roosenburg-Boer van Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen en advocaat Marcel Schroevers van Adriaanse van der Weel advocaten zijn aanwezig om in te gaan op vragen over de keuze en het oprichten van een rechtsvorm (eenmanszaak, VOF, BV), (bestuurders)aansprakelijkheid en vragen over testamenten en huwelijksvermogensrecht. Ook kan je terecht met vragen over het opstellen en beoordelen van (aandeelhouders)overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere contracten. In principe is elke juridische kwestie waarin je verwikkeld bent geraakt bespreekbaar.           

Fiscale vraagstukken

Ondernemers met vragen over fiscale vraagstukken, kunnen tijdens het vragenuur bij belastingadviseur Tom de Rijke van DRV Accountants & Adviseurs terecht. Denk aan vragen op het gebied van bijvoorbeeld inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of erf- en schenkbelasting. Dit kan spelen bij zowel ondernemers als particulieren.

Maandelijks terugkerend spreekuur

Het spreekuur zal iedere derde dinsdag van de maand plaatsvinden bij Dockwize in de partnerruimte, de ruimte naast de receptie. Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen over het spreekuur? Neem contact op met Renate Witkowksi +31(0)613 26 16 21 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Card image cap

Details

Juridisch en fiscaal ondernemersspreekuur