Kennissessie

Leer pitchen van Nederlands Kampioen pitchen Jouri Schoemaker!

Wil jij leren hoe je dé pitch geeft waarmee je jouw omgeving overtuigt? Wil jij een investering binnenslepen, je klant overtuigen om je product te kopen, je baas overhalen om echt met jouw idee aan de slag te gaan? 

Op dinsdag 17 maart komt Jouri Schoemaker (ondernemer, spreker en pitch trainer) naar Dockwize om jou te leren hoe je dé pitch geeft aan experts, klanten, vrienden en collega's. Meld je aan voor deze gratis kennissessie. Voor iedereen toegankelijk!

Over Jouri Schoemaker

Voor Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en jong ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Als ondernemer of ondernemende werknemer ben jij degene die zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken, waarna de experts op jou zullen reageren en jullie samen het concept de juiste richting kunnen geven.  

Tijdens de sessie Leren pitchen bij Dockwize legt Jouri uit hoe je het best jouw verhaal kunt vertellen aan de hand van zijn eigen ervaring en succesverhaal.

Waar
PZEM zaal, Dockwize

Wanneer
Dinsdag 17 maart

Programma
12:30 - 13:00 lunch (graag vooraf aanmelden)
13:00 - 14:30 inhoudelijk programma, plenair

Aansluitend is er de mogelijkheid om te netwerken.

Wil je mee lunchen? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Aanmelden
Deze kennissessie word je kosteloos aangeboden door Dockwize. Meld je hier aan.

•••
Dockwize organiseert een aantal keer per jaar kosteloze kennissessies voor iedereen die up-to-date wil blijven en zijn kennis en/of netwerk wil vergroten. Houd de event kalender in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Card image cap

Details

Leer pitchen van Nederlands Kampioen pitchen Jouri Schoemaker!