Kennissessie

Kennissessie bedrijfsethiek door Jelle van Baardewijk


Bedrijfsethiek
Omzet- en winstcijfers zijn heel belangrijk voor een onderneming. Ieder kwartaal vormen deze cijfers weer de graadmeters voor het succes van je bedrijf. Welke factoren bepalen het succes? En, zijn die allemaal even duidelijk, of zie je er misschien één of meer over het hoofd? Welke bepalen, mede, je persoonlijke succes en het succes van je bedrijf?

Over kenissesie door Jelle van Baardewijk
Jelle (geboren in 1982) studeerde bedrijfskunde, vervolgens filosofie en promoveerde in december 2018, alles aan de VU in Amsterdam. Ook is hij winnaar van de Socratesprijs 2019. In alledaagse taal legt hij andersoortige, nieuwe, in ieder geval bijzondere accenten die bedrijfsprocessen bevorderen en je succes mede bepalen. In de vorm van een presentatie, maar ook door beantwoording van (concrete) vragen en aan de hand van een debat krijg je advies voor originele succesfactoren.

Waar
PZEM zaal, Dockwize

Wanneer
Dinsdag 24 september

Programma
12:00 - 13:00 lunch
13:00 - 14:30 inhoudelijk programma, plenair
14:30 - 16:00 verdieping

Wil je mee lunchen? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Aanmelden
Deze kennissessie word je kosteloos aangeboden. Meld je hier aan.

 

•••
Dockwize organiseert een aantal keer per jaar kosteloze kennissessies voor iedereen die up-to-date wil blijven en zijn kennis en/of netwerk wil vergroten. Houd de event kalender in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Card image cap

Details

Kennissessie bedrijfsethiek door Jelle van Baardewijk