Talent voor Zeeland

Kom ook naar het Talent Event op 31 maart!

Op vrijdag 31 maart zal Talent voor Zeeland afscheid nemen van 7 trainees. Jij bent van harte uitgenodigd om dit moment samen met hen te vieren! Zie hieronder de uitnodiging:

''Talent voor Zeeland is een groot succes. Met 24 talenten en 18 verbonden werkgevers maken we positieve impact op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Op vrijdag 31 maart zwaaien we 7 trainees uit die afgelopen anderhalf jaar het traineeprogramma hebben doorlopen. Ook is dit het eind van de projectperiode van het Zeeland in Stroomversnelling subsidietraject. Talent voor Zeeland heeft hier als arbeidsmarktinnovatie een bijdrage uit mogen ontvangen. Tijdens een feestelijk moment kijken we terug én vooruit op het succes van Talent voor Zeeland. Dit doen we graag samen met alle trainees, opdrachtgevers, partners en andere geïnteresseerden!

Wat gaan we doen?

Tijdens het Talent Event staat de waarde van jong talent binnen organisaties centraal. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat licht vanuit de Human Capital agenda toe wat de waarde van dit initiatief is voor de Zeeuwse Arbeidsmarkt, namelijk jong talent aantrekken en binden aan de regio. 

In het dynamische programma blikken we terug en kijken we vooruit met verschillende mentoren, partners en coaches uit het programma. Joost Wouters van The Seaweed Company komt ons inspireren als keynote en neemt ons mee in de rol van jong talent in transities. We nemen afscheid van 7 trainees die tijdens deze middag hun certificaat in ontvangst nemen en geven antwoord op dé vraag: blijven ze op de Zeeuwse arbeidsmarkt?''

Je kunt het volgende verwachten: 

  • Kick-off door dagvoorzitter Arieke van Liere
  • Uitreiking van certificaten aan de trainees 
  • Keynote speaker Joost Wouters van The Seaweed Company 
  • Impact talk met o.a. gedeputeerde Jo-Annes de Bat 
  • Netwerkborrel 

Wanneer: vrijdag 31 maart van 14.30 tot 17.00 uur 
Waar: PZEM zaal bij Dockwize (Edisonweg 41B, 4382 NV Vlissingen) 

Meld je aan via: Talent voor Zeeland

Card image cap

Details

Op vrijdag 31 maart zal Talent voor Zeeland afscheid nemen van 7 trainees. Jij bent van harte uitgenodigd om dit moment samen met hen te vieren!