Vragenuur Ondernemen

Iedere 1e dinsdag van de maand • 13:00 - 14:00 uur • Dockwize

Iedere eerste dinsdag van de maand bij Dockwize: vraag het de Dockwize business coach. Stel al jouw ondernemersvragen aan één van onze Dockwize business coaches. De coaches zitten, na de wekelijkse ondernemerslunch (12:00 tot 13:00 uur), voor je klaar in onze partnerruimte (naast de receptie), denken graag met je mee en verbinden je desgewenst met de juiste experts, partners of relaties.

Stel je ondernemersvraag

Een afspraak maken is niet nodig. Spreek de coach aan tijdens de lunch of kom vanaf 13:00 uur naar de partnerruimte. Iedere maand zal één van de business coaches daar aan het werk zijn tot 14:00 uur en kun jij terecht voor al je ondernemersvragen. Vragen als: Hoe schrijf ik een ondernemingsplan? Wat heb ik nog nodig om mijn bedrijf op te zetten? Hoe kom ik aan financiering? Hoe pak ik mijn marketing aan? Hoe vind ik mijn doelgroep? Hoe zet ik social media in? Welk programma van Dockwize is het meest geschikt voor mij?

Vragen vooraf? Neem contact op met Cindy Cats, programmacoördinator via +31 (0)6 51 51 97 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Card image cap

Details

Stel al jouw ondernemersvragen!