Windday 2024

De kracht van de wind is evident. Het is goedkoop, schoon en geopolitiek verstandig. Het levert een belangrijke bijdrage aan een CO₂-arme samenleving en aan de Nederlandse economie. Windenergie is nu de grootste leverancier (40%) van elektriciteit in Nederland. Binnen 10 jaar wordt zelfs bijna alle van de stroom uit je stopcontact opgewekt met windenergie. De razendsnelle groei van goedkope en schone stroom van eigen bodem is een feestje waard. Welkom op de WindDay! 

PROGRAMMA

Op deze dag geven diverse belangrijke keynote sprekers hun visie en gaan je in interactieve sessies met elkaar aan de slag om tot oplossingen te komen. Tijdens de uitgebreide netwerkmomenten is er volop ruimte om met sectorgenoten in gesprek te gaan. Na afloop heb je concrete handvatten waarmee je de volgende dag al stappen kunt maken in deze enorme transitie. Met 11 inspirerende speeches, 10 kennissessies en meer dan 30 ronde tafel sessies met concrete voorbeelden uit de praktijk. Op vrijdag 14 juni 2024 geven we je graag een kijkje in de keuken van de windsector in Zeeland.

Bezoek de website van WindDay voor meer informatie over het programma en om je aan te melden.

Dockwize is er voor ondernemers die de volgende stap willen zetten en jaagt innovatie aan om de transities op gebied van energie, voedsel en water in Zeeland te versnellen. Vanuit deze rol dragen wij bij als partner aan de Windday.  

Card image cap

Details

Om samen te bouwen aan een duurzame toekomst brengen we op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni alle stakeholders samen tijdens de WindDay bij Innovatiepunt de KAAP in Vlissingen.