YESC Bootcamp

OVER YESC

Doe jij mee met de Young Energy Society Challenge, afgekort YESC? De wedstrijd waarin jongeren van 17 jaar en ouder een creatieve oplossing mogen aandragen voor het versnellen van de overstap naar duurzame energiebronnen. Om deelnemers aan YESC te helpen bij het succesvol uitwerken van hun ideeën organiseert Dockwize een Energy Bootcamp op 23 oktober in Middelburg.
 

DOCKWIZE ENERGY BOOTCAMP  •  23 OKTOBER  •  9.00u tot 18.00u

Een vliegende start voor ideeën die de energietransitie versnellen

Tijdens de Dockwize Energy Bootcamp ga je samen met andere studenten aan de slag om ideeën uit te werken voor het versnellen van de overstap naar duurzame energiebronnen. Hoe? Door vooral te doen!

Je idee uitwerken, meten en daarvan leren!
Tijdens de Energy Bootcamp van Dockwize leer je hoe je een idee succesvol kan maken door vooral te doen. In teams van studenten ga je in één dag aan de slag om te komen tot het beste idee voor het versnellen van de overstap naar duurzame energiebronnen. Een team kan op verschillende manier gevormd worden: op basis van je eigen idee samen met andere studenten, een idee van één van de deelnemende bedrijven waar je bij kan aansluiten, of een project waar je al met een team aan werkt. Een goed team is een mix van leden die elkaar aanvullen en versterken met inspiratie, competenties en ambitie.

Onder leiding van Dockwize en bijgestaan door gepassioneerde ondernemers en experts ga je aan de slag met bewezen methodes en tools die vele startups hebben toegepast om snel succesvol te worden en te blijven. Tijdens de Energy Bootcamp krijg je de kans hulplijnen in te schakelen, expertsessies bij te wonen, feedback op te halen bij de coaches om zo aan het einde van de dag de gevraagde opdrachten in te kunnen leveren. De bootcamp wordt afgesloten met een pitch van ieder team waarin dé creatieve oplossing wordt gepresenteerd.
 

COACHINGSESSIES • 29, 30 en 31 OKTOBER

Na de Energy Bootcamp bruis je van de ideeën en ga je natuurlijk verder met het uitwerken om jouw creatieve oplossing in te kunnen dienen voor YESC. Om je te helpen met alle vragen die je nog hebt, kun je je inschrijven voor een tijdsvak tijdens de Coachingsessies op 29, 30 en 31 oktober. De Dockwize coaches helpen jouw team graag verder op weg.

Card image cap

Details

Dockwize Energy Bootcamp

  • 23 oktober 2019
  • 09:00 - 18:00
  • Groene Woud