Haal alles uit jouw markt

[online kenissessie] Kennis • Inspiratie • Tips & tricks

Online kennissessie 'Haal alles uit jouw markt' door business coach Arne Hulstein

Hoe bepaal je hoe groot jouw markt is? Waar laat je dingen liggen in de markt en valt nog wat te behalen? Je leert het in de kennissessies - zowel online als fysiek - van Arne Hulstein, business coach bij Dockwize.

Na het kijken van het webinar heb je als kijker direct de tools in handen om aan de slag te gaan. Laat je inspireren door de voorbeelden of ga direct aan de slag met tips en tricks die gegeven zijn tijdens het webinar. 

Kijken wanneer het jou uitkomt!

Kijk de online kennissessies waneer het jou uitkomt. De sessie blijft online beschikbaar. Vanaf 1 december 15:15 uur online.

Meld je aan voor de verdiepingssessie

13 januari  • 09:00 - 12:00 uur • Dockwize

Wil je meer weten over het onderwerp na het zien van de sessie, heb je specifieke vragen waar je graag een keer mee aan de slag wil of vind je het leuk om een keer, samen met andere ondernemers, te sparren over het onderwerp samen met de spreker van de online kennissessie? Meld je dan aan voor een gratis verdiepingssessie bij Dockwize.

Meld je hier gratis aan voor de verdiepingssessie!

Heb je vragen over deze sessie?

Vragen over het onderwerp 'Haal alles uit jouw markt'? Stel ze hieronder via het contactformulier; jouw vraag gaat direct naar business coach Arne Hulstein. Hij zal per mail terugkomen op je vraag.