Student Startup Bootcamp

De beste start van je student company!

Een Student Startup Bootcamp is een event in samenwerking met HZ, als start van de Student Company, waarin je samen met andere studenten wordt ondergedompeld in de startup scene. Tijdens een Bootcamp brengen we je in de ideale omgeving om innovatieve ideeën en samenwerkingsverbanden tot leven te laten komen. Alles gericht op actie, innovatie en de ideale leeromgeving.

 

Waarom?

Een groeiend aantal innovatieve startups onder aanvoering van een nieuwe generatie: dat is het doel van de Student Startup Bootcamp. Als toekomstige ondernemers van een Student Company, start jouw avontuur in de ideale leeromgeving van Dockwize. De bootcamp is een kansrijke opstap wanneer je de Student Kickstart als minor wil volgen.

Voor wie?

De Student Startup Bootcamp is voor studenten die een Student Company aan het opstarten zijn. Om de ideegeneratie van de student companies een boost te geven is de Student Startup Bootcamp in het leven geroepen.

Hoe werkt het?

Met je medestudenten uit je student company vorm je een team. Elk teamlid brengt inspiratie, competenties en ambitie vanuit zijn eigen opleiding in. Omgeven door mentoren, experts en bewezen startup tools en methodieken tot je beschikking, ontdek je waar je staat en welke hulplijnen je in kunt schakelen. Gedurende de dagen krijg je de tijd om expertsessies bij te wonen, feedback op te halen bij coaches en al je deliverables op tijd in te leveren. Je hebt het Dockwize netwerk en faciliteiten van de incubator die week tot je beschikking. Aan het einde van de bootcamp heb je je eerste businessmodel en een eenvoudig prototype en geef je een glansrijke pitch voor de jury.

Meer informatie?

Meer informatie over de Student Startup Bootcamp of andere programma's van Dockwize? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen. 

Card image cap

Details

Ben je een ambitieuze student met een passie voor ondernemerschap? Dan is onze student startup bootcamp iets voor jou! Tijdens deze intensieve week zullen je samen met andere gedreven studenten werken aan het opzetten van je eigen startup.

  • September 2022

Deelname voor studenten is gratis

Partners


Programmateam

Arne Hulstein

Programmamanager

Jeroen van Oijen

Business Coach

Cindy Cats

Programmacoördinator

Marlon Baarends

Directeur

Pascal Kartan

Manager Ondernemersprogramma's