Accelerator

Maak je klaar voor eerste groei

Werk in 12 weken aan je verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering

Ben jij klaar om jouw onderneming verder uit te bouwen en succesvol te maken? En wil jij vervolgstappen zetten om jouw ondernemingsplan uit te werken en te verbeteren? Doe dan mee aan het Accelerator programma van Dockwize en werk in 12 weken aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid jouw onderneming voor op groei en financiering.

Deelnemers waarderen dit programma gemiddeld met een 9,3!

Voor wie?

Ondernemers en startups die de markt op willen te gaan of verder willen groeien, hun eerste klanten hebben en hun innovatieve product of dienst bij de doelgroep hebben getoetst (gevalideerd). 

Waarom?

Het Accelerator programma brengt jouw onderneming in de ideale leeromgeving om te groeien. Je werkt in het programma aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid je onderneming voor op opschaling en financiering.

Deelnemers waarderen dit programma gemiddeld met een 8,6!

Thema Biobased/Circulair en Impact/Sociaal

Tijdens de Accelerator werken we met thema's. Deelnemers kunnen naast het reguliere programma een keuze maken uit het thema Biobased/Circulair en Impact/Sociaal. Beide thema’s worden verder uitgediept in het programma door middel van expertsessies. Je kunt je keuze kenbaar maken via het aanmeldformulier. Nog geen idee welke kant je op wil? Kies dan regulier.

Wat levert het programma mij op?

Omgeven door gelijkgestemde ondernemers, ervaren mentoren, experts en bewezen tools en methodieken, werk je binnen een afgebakende tijd naar:

  • de eerste opschaling van product of dienst;
  • investorreadiness (klaar voor investeringen);
  • realiseren van een klantvolume boost, versnelling naar de markt;
  • een sterke pitch voor investeerders.

Nieuw: Versterk jouw financieringsaanvraag met de Investor Readiness module

Dockwize is gestart met een nieuwe Investor Readiness module, waarin ondernemers worden ondersteund bij het versterken van hun financieringsaanvraag. Tijdens de module helpen de business coaches ondernemers de kwaliteit van hun businessplan te verhogen én leggen ze contacten met potentiële financiers, met als doel de slagingskans van een financieringsaanvraag te vergroten. De Investor Readiness module wordt als extra module bij de Accelerator aangeboden. Let wel op: deze module geeft geen garantie voor financiering!

Kosten investor readiness module: €1000 euro.

Meer informatie en inschrijven

Let op: i.v.m. het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM wordt de startdatum van het Acceleratorprogramma (31 maart) verplaatst naar een later moment. Vanuit Dockwize houden we de maatregelen en advies van het RIVM en GGD Zeeland nauwlettend in de gaten. Zodra we meer weten over de nieuwe startdatum, zullen we dit communiceren.  

Schrijf je in via het online formulier of neem contact op met Cindy Cats (zie programmateam) voor meer informatie. 

Voordat je definitief wordt toegelaten toetsen we door een intakegesprek of je aan de toelatingseisen voldoet.

  

•••
Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Dockwize, Sociale Innovatie Zeeland, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Rabobank Foundation, SWVO, KNHM Participaties/ KNHM afdeling Zeeland, Stichting ZIGZAG, HZ University of Applied Sciences en Provincie Zeeland.

Card image cap

Details

Versterk in 12 weken je verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering

  • 9,3!
  • startdatum volgt in navolging RIVM richtlijnen
  • wekelijks op dinsdag 09:00 - 17:00

€ 2.495,- ex. btw, per startup Inschrijven

Partners


Programmateam

Marlon Baarends

Manager Startup- en Innovatieprogramma's

Dockwize

Imro Wong

Programmamanager

Dockwize

Arne Hulstein

Business Coach Expert

Jeroen van Oijen

Business Coach Expert

Dockwize

Cindy Cats

Programmacoördinator

Dockwize

Renate Witkowski

Content Specialist

Dockwize