Accelerator

Ben jij klaar om jouw onderneming verder uit te bouwen en succesvol te maken? Wil jij de markt op met jouw product of idee of heb je al de eerste stappen gezet om de markt te betreden, maar wil jij jouw business model verder uitbouwen? Doe dan mee aan het Accelerator programma van Dockwize en werk in 12 weken aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid je jouw onderneming voor op opschaling en financiering.

Voor ondernemers die willen groeien

Ondernemers en startups die de markt op willen te gaan of verder willen groeien, hun eerste klanten hebben en hun innovatieve product of dienst bij de doelgroep hebben getoetst (gevalideerd). 

Werk in 12 weken aan het versterken van jouw bedrijf

Het Acceleratorprogramma brengt jouw onderneming in de ideale leeromgeving om te groeien. Je werkt in het programma aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid je onderneming voor op opschaling en financiering.

Deelnemers waarderen dit programma gemiddeld met een 8,6!

Aanmelden en informatie

Momenteel loopt er een Acceleratorprogramma. Het nieuwe Acceleratorprogramma start dinsdag 31 maart 2020 en is 12 weken lang, wekelijks op dinsdag bij Dockwize in Vlissingen.

Lees hier meer informatie of meld je aan! 

 

Card image cap

Details

Versterk in 12 weken je verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering