Eat & Meet

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

Wekelijks komen starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten naar Dockwize voor de ondernemerslunch. Lekker eten van brasserie Lumen, kennis uitwisselen en netwerken. Vanaf 7 september 2021 krijgt de netwerklunch een nieuwe naam: de Eat & Meet. We hebben het concept ook een beetje aangepast waardoor je nog meer waarde haalt uit dit netwerkmoment.

Eat & Meet: elke eerste dinsdag van de maand

Op de eerste dinsdag van de maand organiseren we de Eat & Meet, de ondernemerslunch zoals je hem kent. Vrije inloop, gratis lunches en netwerken met andere ondernemers en professionals. Je hoeft je dus voor deze lunches niet aan te melden en je bent van harte welkom om 12:00 uur bij Dockwize. Ben jij erbij op 7 september?

•••

De ondernemerslunch op dinsdag in een nieuw jasje

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur. 

Eat, Meet & Match - 2e en 3e dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens deze netwerklunches matchen wij jou aan andere ondernemers/professionals, zo vergroot je gegarandeerd je netwerk.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Eat, Meet & Learn - 4e dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis!

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

De Eat & Meet (voorheen netwerklunch) is hét netwerkmoment voor ondernemers bij innovation hub Dockwize! Elke 1e dinsdag van de maand! Aanmelden is niet nodig.