Eat & Meet

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? Kom dan naar de Eat & Meet van Dockwize. Hier komen wekelijks starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten naar toe om te netwerken. Ben jij er de volgende keer ook bij?  

Eat & Meet: elke eerste dinsdag van de maand

Op de eerste dinsdag van de maand organiseren we de Eat & Meet, de ondernemerslunch zoals je hem kent. Vrije inloop, gratis lunches en netwerken met andere ondernemers en professionals. Je hoeft je dus voor deze lunches niet aan te melden en je bent van harte welkom om 12:00 uur bij Dockwize. Ben jij erbij op 17 januari?

•••

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

De Eat & Meet is hét netwerkmoment voor ondernemers bij innovation hub Dockwize! Kom jij ook?