Startup Bootcamp

let op: i.v.m. de coronamaatregelen kan de opzet van het event nog wijzigen 

Tijdens dit 12-uur durende event ga je in één dag direct zelf aan de slag met bewezen tools en methodes voor het uitwerken en lanceren van bedrijfsideeën. Het interactieve event, bomvol workshops en expertsessies, is de ideale manier voor het zetten van de eerste stappen met jouw bedrijfsideeën. En een eerste interactieve kennismaking met het vinden van een markt voor vernieuwende ideeën. Ga jij op zoek naar een gat in de markt?

Inspirerend en leerzaam!

Dit event is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap. Heb je een idee voor een product of dienst dat je verder wil uitwerken? Wil je ervaren hoe je op een slimme manier de eerste essentiële stappen zet voor het uitwerken van een bedrijfsidee? Wil je een gat in de markt vinden? Of wil je aansluiten bij een team en jouw creativiteit inzetten om innovatieve ideeën verder te helpen? Voor al deze groepen is dit event een interessante, leerzame en inspirerende dag. Het kan niet anders, dan dat je dit event verlaat vol energie én inspiratie!

Van probleem naar oplossing

Het event is een intensieve dag volledig in het teken van het op zoek gaan naar het probleem van de klant en daar dé oplossing voor vinden. In teams ga je aan de slag met het uitwerken van een business model (met behulp van Lean Canvas) en een visuele productpresentatie (prototype, concept) tot uiteindelijk een pitch waarmee jouw team probeert de klant (en jury) te overtuigen van jouw product of dienst! 

Bomvol programma met vele boeiende expertsessies

Het werken aan jouw ideeën wordt, als extra verdieping en ondersteuning, afgewisseld met boeiende expertsessies: denk aan product development, customer development, verdienmodellen en marketing en communicatie. Alleen al hierom wil je de bootcamp absoluut niet missen! Stuk voor stuk waardevolle presentaties om je tijdens de dag te voorzien van aanvullende kennis om jouw idee en oplossing optimaal uit te kunnen werken.

Wedstrijdelement: ga jij de strijd voor de titel van het best uitgewerkte innovatie idee?

Ieder team levert tijdens de dag verschillende verplichte opdrachten in. Samen met de punten voor de afsluitende pitch wordt hiermee de score bepaald per team. Het team met de meeste punten mag zich aan het einde van de avond dé winnaar van het event noemen! Vorige editie won team Kostmix met hun idee voor een zelfreinigende betonconstructie. Ga jij de strijd aan om volgende editie het best uitgewerkte innovatieve idee te pitchen?

Deelnemen

Op donderdag 26 november 2020 is hét event voor innovatieve ondernemers die ideeën verder willen uitwerken. Kosten bedragen (slechts) € 50,- per deelnemer en is inclusief catering!

Meld je hier aan voor het event!

Meer informatie

Neem direct contact op met Cindy Cats (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Card image cap

Details

Hét event voor innovatieve ondernemers die ideeën verder willen uitwerken