Acht Zeeuwse bedrijven krijgen elk 20.000 euro subsidie voor vernieuwende projecten

Acht Zeeuwse ondernemers krijgen samen 160.000 euro subsidie om te onderzoeken of vernieuwende ideeën en producten commercieel en technisch haalbaar zijn.

De acht bedrijven ontvangen elk 20.000 euro uit de subsidieregeling MIT-Zuid, bedoeld om innovatie in het midden- en kleinbedrijf aan te jagen. Tot de gelukkigen behoort RoNik Inspectioneering BV, sinds kort gevestigd in Dockwize, dat bij industriële bedrijven en in de olie- en gaswereld inspecties met drones uitvoert. Het wil een speciale techniek testen. 

Lees het volledige bericht in de PZC 

 

Bron: PZC

•••

Over MIT-Zuid
De Subsidieregeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf. 

Op zoek naar een locatie voor jouw innovatie onderneming?
Je bedrijf laten groeien, omgeven door een netwerk van ervaren ondernemers en experts? Klaar voor een volgende stap? Op zoek naar een inspirerende werkomgeving voor jouw veelbelovende startup of bedrijf? De innovatiehotspot Dockwize biedt diverse kantoren, productieunits en (flex)werkplekken. Veel glas, hoge plafonds, een industrieel karakter en veel licht zijn kenmerkend voor de werkplekken.