Werken aan groeiknelpunten tijdens groeisessies Dockwize en StartToGrow

Vrijdag 25 oktober is de eerste groeisessie van de StartToGrow Academy van StartToGrow in Bergen op Zoom in samenwerking met Dockwize. In een reeks van 6 groeisessies gaat een groep van 10 Brabantse ondernemers aan de slag met hun groeiknelpunten om de groei van hun bedrijf te bevorderen.

Op 1 oktober pitchten de deelnemers van de pilot hun bedrijf en groeiknelpunten aan een jury van StartToGrow. Deze knelpunten lopen uiteen van vraagstukken rondom cashflow, strategie, innovatie- en groeifinanciering, dienstenverbreding, personeelsvraagtukken tot persoonlijke groei.

Onder leiding van ervaren business coaches van Dockwize werken de ondernemers komende weken aan hun bedrijfs- en persoonlijke leerdoelen . Hierbij werken ze onderling met elkaar samen als sparringspartners. Ze maken een groeiassessment, gaan aan de slag met hun persoonlijke sterktes en bepalen welke stappen zij tijdens en na de groeisessies gaan zetten.

Benieuwd naar de deelnemers? Bekijk hier de eerste foto's van groeisessie 1

Groeiprogramma 2020
Medio 2020 lanceert Dockwize een nieuw groeiprogramma. De bevinden en ervaringen uit de groeisessies met StartToGrow worden gebruikt om het groeiprogramma verder te ontwikkelen. Mkb-bedrijven die hun eerst opzet hebben gerealiseerd, werk hebben voor ca. 5 – 25 medewerkers, maar hun omzet zien afvlakken terwijl ze juist groeiambitie hebben, passen in het profiel voor een deelname aan het nieuwe groeiprogramma.

Op de hoogte blijven?
Wil jij, onder leiding van ervaren business coaches, de volgende groeistap maken? Laat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden van het Dockwize Groeiprogramma.

 starttogrow

Foto: © StartToGrow - Presentatie door  Dockwize business coach Imro Wong, Dockwize tijdens pitchavond op 1 oktober bij StartToGrow