Versterk jouw financieringsaanvraag met de Investor Readiness module

Dockwize is gestart met de nieuwe Investor Readiness module, waarin ondernemers worden ondersteund bij het versterken van hun financieringsaanvraag. Tijdens de module helpen de business coaches ondernemers de kwaliteit van hun businessplan te verhogen én leggen ze contacten met potentiële financiers, met als doel de slagingskans van een financieringsaanvraag te vergroten.

Extra module Acceleratorprogramma

De Investor Readiness module is beschikbaar voor deelnemers van het Acceleratorprogramma en wordt hierbij als extra module aangeboden. Het Acceleratorprogramma is een 12-weken durende training waarin intensief gewerkt wordt aan het versterken van het verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering van een product of dienst. Voor de start van de Investor Readiness module geeft een financier feedback op de betreffende business case. Aan de hand van deze feedback wordt tijdens additionele sessies extra aandacht besteed aan dié punten binnen het businessplan, die een financieringsaanvraag sterken maken. Het cluster Innovatiefinanciering van Dockwize is nauw betrokken bij de invulling en ondersteuning.

Meld je aan voor de nieuwe Accelerator

Op 24 novermber 2020 gaat weer een Acceleratorprogramma van start en is de nieuwe module beschikbaar. Let wel op: het volgen van de Investor Readiness module geeft geen garantie voor financiering! Wil jij deelnemen aan het Acceleratorprogramma? Check voor meer informatie en aanmelden deze pagina

Kosten investor readiness module: €1000 euro.

Of neem contact op met Cindy Cats voor meer informatie:  +31 (0)6 51 51 97 47 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

investor readiness module accelerator dockwize versterk jouw financieringsaanvraag

De programma’s van Dockwize worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit Logo