Dag van de Ondernemer

Elke derde vrijdag van november is uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’ • 15 november 2019 •

Het is vandaag de derde vrijdag van november en dus de Dag van de Ondernemer. Dé dag waarop we ondernemers bedanken en in het zonnetje zetten voor hun bijdrage aan een bruisend Nederland. Ondernemers zorgen voor banen, een leefbare gemeente en sponsoren het verenigingsleven. Ze ondernemen voor eigen rekening en risico en nemen hun verantwoordelijkheid. Op de Dag van de Ondernemer bedanken we al deze ondernemers.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. 

Wij bij Dockwize bedanken ook alle ondernemers die, met hun lef en doorzettingsvermogen, een bijdrage leveren aan de Zeeuwse economie, want innoveren doe je samen. Van startups en studenten tot mkb- en grootbedrijven, van programmadeelnemers tot eventbezoekers, van samenwerkingspartners tot collega's; samen zijn wij het Dockwize netwerk en werken we iedere dag aan de toekomst van Zeeland. Bedankt!

Welke ondernemer wil jij vandaag in het zonnetje zetten?