Thoolse Ondernemersavond 2019

Dinsdagavond 12 november was de Thoolse Ondernemersavond 2019 in het gemeentehuis van Tholen met als dagvoorzitter van de avond Frank Capel van de Rabobank.

De avond startte met De Thoolse Talkshow met als thema Groei en Bloei. Jim Goedhart van de Zeeuwse Vacaturebank en Edwin Dennissen van MDE Automation, winnaar van de Thoolse Ondernemersprijs 2017, werd alles gevraagd over wat er komt kijken om de groei van een onderneming in goede banen te leiden. Verder een inspirerende bijeenkomst met afwisselende thema’s en interessante gasten, waaronder Jo-Annes de Bat (lid Gedeputeerde Staten), die samen met de andere gasten praatte over lokale economische ontwikkelingen.

Innovatie in de praktijk

Dockwize collega's Matthijs en Arne gaven halverwege de avond een presentatie met als thema "innovatie in de praktijk". Een interactieve sessie waar met behulp van de Mentimeter het publiek via een app op hun mobiele telefoon om hun mening en situatie werd gevraagd, om zo samen door het thema innovatie te lopen.

Thoolse ondernemersavond 2019 dockwize innovatie in de praktijk

Winaars Thoolse Ondenemersprijzen 2019

De avond werd afgesloten met het stemmen op de genomineerden van de Thoolse Ondernemersprijzen 2019. Bloemwerk Ira van Dijke uit Sint-Annaland won de Thoolse Startersprijs en Van Rijn Brandbeveiliging uit Tholen ging naar huis met de Thoolse Ondernemersprijs.

Thoolse Ondernemersavond 2019

•••

Wil je ook een interactieve sessie met als thema innovatie en/of ondernemerschap tijdens jouw netwerkbijeenkomst, event of ondernemersavond? Neem contact met ons op en we kijken samen naar een passende sessie.