Kom naar het eerste vragenuur bij Dockwize

7 januari 13:00 - 14:00 uur - Partnerruimte Dockwize - vrije inloop

Dinsdag 7 januari is het eerste vragenuur bij Dockwize. Tussen 13:00 en 14:00 uur (na de wekelijkse netwerklunch) in de partnerruimte van Dockwize (naast de receptie) kun je vrij inlopen voor al jouw ondernemersvragen. Een initiatief dat ingevuld zal worden door zowel de business coaches van Dockwize als door diverse Dockwize partners.

Op iedere eerste dinsdag van de maand (vaste prik) is het UWV vragenuur voor HR-werkgeversvragen gerelateerd aan personeel en het Dockwize vragenuur. Ook andere partners van Dockwize zullen binnenkort een vast moment bekendmaken voor hun vragenuur. Heb jij brandende vragen over bijvoorbeeld het uitwerken van een business model of vragen over opleiden, inzet medewerkers, werving en selectie en ziekteverzuim? Loop dan binnen tussen de genoemde tijden, aanmelden is niet nodig! 

Op dinsdag 7 januari is er extra aandacht voor de volgende thema's:

7 januari | UWV: Financiële regelingen en subsidies 

Op dinsdag 7 januari zal UWV Financial Engineer Kees Lamain aanwezig zijn. Kees weet alles op het gebied van financiële regelingen en subsidies gerelateerd aan personeel. Check hier alle info met betrekking tot het UWV-vragenuur. 

7 januari | Dockwize: Business modellen

Ook op dinsdag 7 januari is business coach Arne Hulstein aanwezig om je te helpen met al je vragen rondom business modellen. Meer weten over het Dockwize vragenuur? Check dan hier alle info.