Vlissingse Bedrijven Club nieuwe partner Dockwize

Vlissingse Bedrijven Club (VBC) is één van onze nieuwste partners bij Dockwize. Met een sponsornetwerklunch (stond gepland op 24 maart, maar we gaan een nieuwe datum prikken) en een zomerborrel in juni zijn de eerste kenningsmakings- en samenwerkingsmomenten tussen VBC en Dockwize vastgelegd. VBC: "Het leggen van verbindingen tussen ondernemers onderling en het vergroten van ieders netwerk staat hoog in het vaandel bij de VBC. Het aangaan van een partnerschap met Dockwize biedt alle betrokkenen de mogelijkheid de horizon te verbreden, kennis te delen en samen te werken."

Over de Vlissingse Bedrijven Club

De Vlissingse Bedrijven Club is dé belangenbehartiger van bedrijven gevestigd in Vlissingen en gesprekspartner voor de Gemeente Vlissingen. Daarnaast is het uitwisselen van kennis en het bevorderen van het onderlinge netwerk een speerpunt. De VBC is dan ook een netwerkclub van en voor leden en organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en workshop. Het bijdragen aan het leefklimaat in Vlissingen door onder andere het stimuleren van cultuur in de stad en het actief deelnemen aan Veilig Ondernemen Vlissingse Bedrijventerreinen zijn belangrijke doelstellingen van de VBC. Bovendien faciliteert de VBC het Walcherenplein op de jaarlijkse netwerkbeurs ContactaNL.

Leden zijn ondernemers en vrije-beroepsbeoefenaars die gevestigd zijn in Vlissingen of actief betrokken zijn bij Vlissingen.

Vlissingse Bedrijven Club VBC nieuwe partner Dockwize