Dockwize spreekt tijdens eerste hybride zakelijke event van Zeeland

Op 2 juli organiseert Zeeland Business het eerste hybride zakelijke event van Zeeland bij het Omnium in Goes. Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Bij een hybride event wordt het live gedeelte van het evenement ook aangeboden via een livestream. Je kan er dus helemaal zelf voor kiezen of je naar het Omnium komt om de netwerkbijeenkomst bij te wonen óf dat je dit event online volgt vanuit, bijvoorbeeld huis. Het live gedeelte met bezoekers wordt aangeboden met inachtneming van alle RIVM richtlijnen. 

Dockwize spreekt tijdens event

Innovatie, groei en ondernemerschap. Dat is waar Dockwize voor staat, altijd! Dus ook -of zelfs juist - in tijden dat het allemaal wat minder vanzelfsprekend is. De corona maatregelen hakken er bij iedereen in meer of mindere mate in. Dan kan je 2 dingen doen. Bij de pakken neer zitten of kijken naar wat er wel kan en zelfs naar wat er meer kan. Dat laatste is waar het SOS programma van Dockwize om draait. Snel Ondernemers Support. Matthijs Lugtenburg is nu 2 jaar als directeur verantwoordelijk voor Dockwize en neemt je als spreker tijdens het event mee in het unieke van dit innovatie programma en in de manier waarop ondernemers hier sterker uit komen.

Spreker Ad van Heijst

Naast Matthijs spreekt ook Ad van Heijst, de man achter Zeeland Business WrX!/VHIC. Ad van Heijst maakt zich zorgen: “Stel: Je bent al een paar jaar ergens afdelingshoofd in een bedrijf. Om praktische redenen gebruik je je privé- en je zakelijke mail door elkaar. Veel te weinig van deze mensen beseffen dat het wettelijk verplicht is dat al die ‘zakelijke’ mails voor eeuwig bewaard moeten blijven en openbaar worden. Dus als je 15 jaar later voor een ministers-post gevraagd wordt dan kunnen journalisten daar in gaan spitten.” Als man achter Zeeland Business WrX! die daarover trainingen geeft komt Ad iedereen op 2 juli wakker schudden.

Programma fysiek (incl. diner + drankjes)

17.30 Inloop
18.00 Dineren
19.00 Start programma + welkom
19.05 Sprekers 1: Matthijs van Lugtenburg
19.25 Sprekers 2: Ad van Heijst
19.45 Netwerken
20.45 Afsluiting
20.50 Vrij borrelen


Programma online (gratis)

19.00 Start programma + welkom
19.05 Sprekers 1: Matthijs Lugtenburg
19.05 Sprekers 2: Ad van Heijst
19.45 Netwerken
20.50 Afsluiting

Check voor meer informatie en aanmelden voor het event de website van Zeeland Business:

Info hybride event 2 juli