1,5 u rijden of flexwerken bij Dockwize? Jordy kiest voor de Gang van Zaken!

1,5 uur rijden naar kantoor is voor Jordy Sinay, Commissioning Engineer bij Royal IHC, een keuze die hij kan maken als hij niet bij de klant fysiek op locatie aanwezig hoeft te zijn. Thuiswerken is ook een optie, maar een derde optie is flexwerken bij de Gang van Zaken van Dockwize in Vlissingen. “Op nog geen 10 minuutjes rijden zit ik op een goed bereikbare locatie, voorzien van de nodige faciliteiten en, niet onbelangrijk, met zo nu en dan wat aanspraak. Voor mij een makkelijke keuze!”

Jordy werkt momenteel bij Royal IHC, een Nederlandse onderneming die zicht richt op het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van schepen en materiaal voor de wereldwijde bagger- en offshore industrie. “Ik houd mij bezig met de inbedrijstelling op het gebied van elektro en automatisering wereldwijd, op diverse soorten schepen zoals baggerschepen en pijpenleggers. 75% van mijn tijd moet ik daarvoor bij klanten aanwezig zijn, fysiek op locatie. Maar de overige 25% kan ik op afstand werken. Zelf woon ik in Middelburg en een ritje van 1,5 uur iedere dag naar kantoor is niet altijd even leuk natuurlijk.”

En dus ging je op zoek naar een flexplek?

“Via de PZC en LinkedIn had ik wel eens iets over Dockwize gelezen. Toen een bekende van mij, die bij Dockwize werkt, over de gratis Gang van Zaken flexwerkplekken vertelde, was de keus om hier een keer te komen werken snel gemaakt natuurlijk. Met een simpel linkje naar de website van Dockwize kon ik mijn plek in de ruimte te reserveren. En nu zit ik hier.”

Jordy RoyalIHC Seats2Meet Dockwize2

En, hoe bevalt het?

“Voor mij de eerste keer dat ik bij Dockwize kom of gebruik maak van het concept. Bij binnenkomst werd ik meteen verwelkomd en na een rondleiding door het gebouw naar deze flexwerkplek begeleid. Het ziet er tof uit en heb een lekker plekje bij het raam uitgekozen. Van te voren kon ik al zien dat het rustig was in de ruimte, wat ik ook al begreep vanuit Dockwize. Door de vakantieperiode en natuurlijk corona. In contact komen met andere flexwerkers is er dus niet echt bij vandaag, maar wel een gezellig praatje met de mensen in het gebouw. Dat heb je niet als je alleen thuis zit te werken. En met de nog geldende coronamaatregelen, kan ik zo in alle rust wat dingen uitwerken. Mij hoor je niet klagen!”

We zijn natuurlijk benieuwd of we je vaker gaan zien in de Gang van Zaken?

“Absoluut! Goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. En ook in het pand zelf zijn de voorzieningen prima: draadloos internet, genoeg stopcontacten en de mogelijkheid om documenten te printen/scannen. Je kan koffie of thee pakken wanneer je wil en de lunch van de brasserie kan tot aan je werkplek gebracht worden. Ik hoorde dat de broodjes van de brasserie heerlijk zijn, dus daar kom ik sowieso nog eens voor terug. En als ik volgende keer weer mag kiezen tussen 1,5 uur rijden of op zo’n plek in de buurt werken, dan weet je waar je mij kan vinden.”

Jordy RoyalIHC Seats2Meet Dockwize1

•••

Ook op zoek naar een tijdelijke werkplek, bijvoorbeeld om een uur te overbruggen tussen twee afspraken? Een dagje in een andere, inspirerende omgeving werken? Of op een makkelijke manier in contact komen met ondernemers met een bepaald expertise? Het Seats2Meet (S2M) concept biedt de uitkomst.

Check hier meer info over de Gang van Zaken!