Nemag, winnaar Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019, spreekt tijdens netwerkbijeenkomst Zeeland Business

De winnaar van vorig jaar, Michel Corbeau van Nemag B.V., spreekt tijdens netwerkbijeenkomst Zeeland Business op 5 oktober.

Michel Corbeau BDF2673 1024x683

In Zeeland hebben we prachtige bedrijven. Bedrijven die zeer innovatief zijn en toonaangevend op de (wereld)markt. Helaas is dit niet altijd bekend. De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo brengt hier verandering in door jaarlijks een prijs uit te reiken aan de meest innovatieve onderneming van Zeeland.

Nemag uit Zierikzee is de winnaar van vorig jaar. General Manager Michel Corbeau neemt jullie mee in de wereld van grijpers en vertelt hoe deze Zeeuwse grijperfabrikant in samenwerking met de TU Delft de snelste en meest productieve grijper ter wereld heeft ontwikkeld. En hij vertelt wat het meedoen aan deze wedstrijd hem heeft gebracht!

Check hier meer info over de netwerkbijeenkomst op 5 oktober.

Lees ook:

 

•••

Dockwize is partner van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Dockwize, Contacta en VNO-NCW. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de Emergo publieksprijs.