Dockwize lanceert groeiprogramma voor ondernemers met groeiambitie

Ondernemen is topsport. Ben jij klaar voor de start?

Je bedrijf loopt goed, de omzet is oke en je medewerkers lijken tevreden. Je werkt hard en je hebt ambitie om te groeien. Die groei… die is ingezet, maar neemt nog niet de vlucht die je voor ogen hebt. Je wilt méér en beter.
 

Tijd om nu echt werk te maken van die groei! En laten we eerlijk zijn: ondernemen is topsport en vereist talent, kracht, discipline en investering. Daarnaast zul je de juiste mensen om je heen moeten verzamelen, geen enkele topatleet heeft immers in zijn eentje goud behaald.  

Kom in topvorm en groei

In het groeiprogramma van Dockwize werk je twee jaar intensief aan jezelf, je team en je organisatie. Samen met andere groeiondernemers, coaches en experts in topvorm komen, dat is het doel. Wij helpen je tijdens het programma om je groeiambities om te zetten in actie en resultaat. We doen er samen alles aan om je ambitie van minimaal een verdubbeling van je omzet in de komende 5 jaar waar te maken. 

Behoor jij tot de top?

Alleen met de juiste ambitie, middelen en de wil om te investeren bereik je de top. Je bent leergierig, wilt van de beste leren en je bent zelfkritisch. Je hebt een droom en die ga je waar maken! Dat is je instelling. Je bedrijf loopt aardig, je hebt tussen de 10 en 25 fte in dienst en je bent klaar om werk te maken van jouw groeiambitie en wel binnen nu en 5 jaar. Herken jij jezelf hierin? Dan behoor jij tot de top van ondernemers met ambitie en is het groeiprogramma de weg er naar toe. 

Maak je groeiambitie waar groeiprogramma Dockwize 2020

Download het groeiprogrammaboekje

Download dan het programmaboekje van het Groeiprogramma voor gedetailleerde informatie en prijzen.

Op 10 december 2020 gaan we van start! Heb je vragen? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of check onze contactgegevens.


Neem contact met mij op!