3.000 extra banen in Zeeland dankzij Groeiprogramma Dockwize

Dat is het doel van Dockwize en de top van Zeeuwse groeiondernemers

Dockwize en Zeeuwse topondernemers slaan de handen ineen om in 5 jaar 3.000 extra banen te creëren in Zeeland en onze provincie nog meer op de kaart te zetten als innovatieve, kansrijke regio.  

Om deze doelstelling te bereiken, gaanze met een intensief Groeiprogramma ambitieuze mkb-ondernemershelpen met de groei van hun bedrijf. “Op dit moment zijn we op zoek naar de eerste 8 ondernemers”, zegt Marlon Baarends van Dockwize. “Ondernemers met een bedrijf van ongeveer 10-25 fte groot en een sterke wil om fors te groeien.”

Met dit programma worden krachten gebundeld om impact te maken op de Zeeuwse economie. Het mkb is de banenmotor van Zeeland; door hen te stimuleren in hun groei kunnen 3000 nieuwe banen gecreëerd worden en gezorgd dat talent in Zeeland blijft of naar Zeeland wil komen. Op deze manier wordt Zeeland op de kaart gezet als innovatieve regio en wordt de innovatiekracht en concurrentiepositie versterkt.

Pitch

Ondernemers kunnen zich voor het Groeiprogramma aanmelden door een pitch in te dienen. “Deze beoordelen we samen met Zeeuwse topondernemers, zoalsWouter de Vries van YourSurprise. Uiteindelijk willen we een team vormen met de meest ambitieuze, gedreven en talentvolle ondernemers die Zeeland rijk isdie hun groeiambities waar gaan maken.”

Als de beste, van de beste

In het Groeiprogramma leren de deelnemers groeien als de beste, van de beste. De meest succesvolle Zeeuwse groeiondernemers, waaronder ook Daniël Lodders (Saman Groep) en Wim Bouman (voorheen Bouman Kantoor Totaalnu Horecabaas en BGB Office Solutions), werken aan het programma mee. “Niemand weet meer van groeien dan zij. Zij weten wat het vergt om doelen te behalen én zij weten hoe je dat doet. Nu zijn ze erop gebrand de groeiambities van andere ondernemers te helpen verwezenlijken en daarmee van Zeeland een nog sterkere en aantrekkelijkere regio te maken.”

Omzetverdubbeling

Het Groeiprogramma start op 10 december en duurt twee jaar. “In die twee jaar krijgen de ondernemers intensieve begeleiding en gaan we in twaalf tweedaagseinteractieve sessies aan de slag met hun ambities. Het minimale doel is om bij ieder van hen binnen vijf jaar voor een omzetverdubbeling te zorgen. Dit zorgt tegelijkertijd in Zeeland voor meer banen, innovatie en aantrekkingskracht.

Download dan het programmaboekje van het Groeiprogramma voor gedetailleerde informatie en prijzen.

 Wim Bouma Maak je groeiambitie waar groeiprogramma Dockwize

Foto door Martijn Fincke

•••

Voor vragen m.b.t dit persbericht:
Marlon BaarendsManager Startup-&Innov.programma’sDockwize 
+31 (0)6 10 94 85 45 - marlon@dockwize.nl
of
Daniel Lodders, ambassadeur Groeiprogramma
 
+31 (0)6 41 24 28 77 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor beeldmateriaal: 
Renate Witkowski, content specialist Dockwize 
+31 (0)6 13 26 16 21 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.