Uit Zeeland Business Magazine: Als groeien echt jouw ambitie is

Als groeien echt jouw ambitie is, toon je tomeloze inzet, laat je je nergens door tegenhouden en maak je het onmogelijke waar. Als groeien echt jouw ambitie is, vaar je jouw eigen koers, ga je voor jouw doelen door het vuur, maar sta je ook open voor goede adviezen. Als groeien echt jouw ambitie is, doe je mee met het groeiprogramma van Dockwize.

Dockwize start in december met een exclusief 2-jarig groeiprogramma. Hiervoor worden de eerste 8 meest ambitieuze, gedreven en talentvolle ondernemers van Zeeland geselecteerd. Dockwize gaat hen helpen hun groeiambities te realiseren en mikt tegelijkertijd op 3.000 banen extra in Zeeland en een sterker imago als innovatieve regio.

Begeleiding door Zeeuwse topondernemers

Aan het groeiprogramma werken Zeeuwse topondernemers mee. Daniël Lodders bijvoorbeeld, van de Saman Groep. Hij liet zijn bedrijf in 15 jaar tijd groeien van 20 naar 200 medewerkers. Maar met groeien is hij nooit klaar. “Ik ben alweer bezig met de volgende stap, het volgende doel. In het groeiprogramma hoop ik soortgelijke ondernemers te ontmoeten. Ondernemers die de ambitie en intrinsieke motivatie hebben om in hun branche het beste en hardst groeiende bedrijf te worden.”

Herken jij je in Wim of Wouter?

Herkenbaar? Net als deze uitspraak van topondernemer Wim Bouman, van Horecabaas en BGB Office Solutions (voorheen Bouman Kantoor Totaal)?: “Ik vind het leuk om van niets iets te maken en kan dan niet half gas geven.” Zou die zomaar uit jouw mond kunnen komen? En wil jij straks net als Wouter de Vries van Your Surprise kunnen zeggen: “Het geeft zo’n goed gevoel om zoveel mensen hier op dit Zeeuwse eiland kansen te kunnen bieden en een positieve impact op hun leven te maken. Daar geniet ik misschien nog wel het meest van.”? Dan wordt het tijd om je aan te melden!

Als groeien echt jouw ambitie is… lever je jouw pitch in

Check www.dockwize.nl/groei stuur jouw pitch in, zorg dat jij één van de eerste 8 bent en laat je twee jaar lang door de crème de la crème van ondernemend Zeeland begeleiden.

 

ZB-Dockwize-Groeiprogramma-artikel.jpg

•••

Bron: Zeeland Business Magazine