[Online kennissessie] Foto’s voor je bedrijf: makkelijk en beter

BESCHIKBARE ONLINE KENNISSESSIES

  • Onderwerp: Foto’s voor je bedrijf: makkelijk en beter  Spreker: Mischa de Muynck, Heel Holland Fotografeert

Naar deze online sessie

 

Kijken wanneer het jou uitkomt!

Kijk de online kennissessies wanneer het jou uitkomt. De sessies blijven online beschikbaar. 

Live chat

Op de dag dat de video online komt is er één uur lang een live chat beschikbaar met de spreker uit de online sessie. Dit live-chatmoment vind je op de pagina van de online kennissessie.

Vragen over het onderwerp?

Heb je op een ander moment vragen? Stel ze via het contactformulier onder de video op de pagina van de sessie; jouw vraag gaat direct naar de spreker!

Verder met een verdiepingssessie

Wil je meer weten over het onderwerp na het zien van de sessie, heb je specifieke vragen waar je graag een keer mee aan de slag wil of vind je het leuk om een keer, samen met andere ondernemers, te sparren over het onderwerp samen met de spreker van de online kennissessie? Meld je dan aan voor een gratis verdiepingssessie bij Dockwize. Deze vindt altijd ongeveer 2 weken na het online komen van de video plaats. De datum hiervan vind je tevens op de pagina van de online kennissessie.


•••

Sprekers

Deze online kennissessies worden mogelijk gemaakt door sprekers uit het netwerk van Dockwize en de Dockwize Community. Wil je ook een sessie verzorgen? Neem contact op met Renate Witkowski via +31(0)613261621 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.